Любов варта всього - Показ з нагоди Дня Святого Валентина

Любов варта всього - Показ з нагоди Дня Святого Валентина

З нагоди Дня Святого Валентина запрошуємо на допрем’єрний показ "Любов варта всього"!

"Любов варта всього" – добірка чотирьох коротких метрів, що зняті сучасними українськими режисер(к)ами після 24 лютого 2022 року. Автор(к)и фіксують нову воєнну реальність з перспективи особистого життя та романтичних стосунків. Вони створюють об’ємний простір для рефлексій і пропонують звернути увагу на емоції та переживання людей, які не втратили здатність любити.

До програми кінопоказу входять:

«Як це було» — фільм-учасник офіційної програми Каннського кінофестивалю (2023) Анастасії Солоневич і Дам’яна Коцура. Лєра вперше після 24 лютого приїжджає з Берліна до Києва. Вона зустрічається з друзями та родиною, ходить знайомими вулицями і відчуває реальність життя під час повномасштабної війни.

«Войси з Бахмута» — експериментальне фотоесе Ігоря Бабаєва про іноземну кореспондентку. Вона перебуває у прифронтовому Бахмуті та записує голосові повідомлення, в яких фіксує побачене та пережите.

«Поки тут тихо» — інтимна документальна робота Олени Подолянко і Новруза Хікмета («Ля Палісіада») про пару, яка вимушено виїхала в Ужгород. Люда і Макс домовляються не говорити цього вечора про війну та побути сам на сам. Однак зранку реальність знову наздоганяє їх.

«Лелеки завжди повертаються додому» — щемка родинна історія Ґали Козютинської, яка працює з пам’яттю. Разом з партнером режисерка купила занедбаний будинок в Карпатах. Їхня мрія — зробити найзатишніше місце на землі, де можна вирощувати свої фрукти, турбуватися один про одного, пити каву з видом на гори та гніздо лелек. Але навіть цей спокій порушує війна.

Чекаємо всіх бажаючих поринути в світ чуйної української кінематографії, а опісля показів залишитися на розмову із режисер(к)ами.

14 лютого 19:00
вул. Б. Хмельницького, 124; простір Авдиторія

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення