JUST MOTHER 21 століття - майстер-клас

JUST MOTHER 21 століття - майстер-клас

Just Do It разом з нами продовжує серію цікавих майстер-класів для прекрасної половини людства ! І не тільки! Отже, любі жінки, матусі, майбутні матері! Уже 25 квітня о 17:00 год. піцерія ФЕЛІЧІТА ЛЬВІВ - майстер-клас крутих спікерів і лише для Вас! Саме перед Днем матері!

РАЗОМ МИ ДІЗНАЄМОСЬ: - Яка саме сучасна мати? - Як виховати дитину правильно? - Чи добре бути мамою взагалі? - Що? Коли ти хочеш нею стати, але обставини просто нещадні? - У чому важливість жіночого огляду та консультації? І ще: багато цікавих та корисних порад для матерів по вихованню дітей, гармонії з собою та дитиною, балансуванням між роботою та вихованням. Чекаємо! Буде цікаво та незвично! Інформація для "діючих" матусь: Чекаємо Вас з карапузами, адже у нас буде дитячий аніматор ! А ще: призи, фотосесія, солодощі, кульки та смачний вечір від піцерії Фелічіта!

НАШІ СПІКЕРИ: Ірина Снітинська - засновниця та тренерка зі спілкування та публічного виступу тренінгової компанії "Школа риторики й ораторства АҐРУС", засновниця платформи сторітелінгу "Час історій", авторського ток-проекту "Ключ до", колекціонерка історій (над)звичайних людей, мама дорослого сина і маленької донечки, щаслива дружина і, насамперед, задоволена життям людина, розповість про свої ключі до щастя, пошук себе, перехід із класичної медицини у бурхливе життя ведення власної справи, материнство, щастя, кохання і про все, що вам буде потрібно дізнатися саме сьогодні. Уляна Оксенюк: жінка, яка представлятиме наш край на конкурсі Місіс Україна, успішний ресторатор, юрист, дизайнер ексклюзивного одягу, мама трьох діток та просто щаслива жінка. Розповість про роль жінки - мами в суспільстві, про вдале поєднання виховання дітей та бізнесу. Чому дитина - першочергова складова життя!? Та як усе встигати в шаленому ритмі!? Олена Андрейків: лікар акушер-гінеколог, засновниця медичного центру "Берегиня". Розповість про те, що вжитті усе можливо, про підготовку до вагітності та пологів , про здоров`я жінки та важливість огляду , новаторство в сфері гінекології та головні моральні якості мами! Оксана Кусяк: мама дорослого сина і 9-ти прийомних дітей! Засновниця ініціативи "Хто вона Бізнес-мама?". Розповість , як виховувати не кровну дитину? Що таке багатодітність та в чому щастя дитячого оточення? Добро та його цінності!

Вартість 300 грн! Щоб замовити квиточки, звертайтеся за телефонами: 097-405-12-39; 050- 344-62-38. Детальніше - тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення