Майстер-клас "Відверта розмова про ковбасу із м'яса"

Майстер-клас "Відверта розмова про ковбасу із м'яса"

Майстер-клас "Відверта розмова про ковбасу із м'яса" відбудеться у торгово-розважальному центрі Victoria Gardens 12 серпня. Початок - о 12.00. Вхід - вільний.

Присутніх навчать виготовляти пальцьопхану українську в'ялену ковбасу.

Кухарі - Михайло Гузаревич та Юра Мацерук - зготують кілька видів ковбас: пальцьопхану традиційну, пальцьопхану з пармезаном та пальцьопхана з блакитним сиром.

Кількість місць - обмежена до 30 людей.

Зареєструватися на майстер-клас можна тут.

Деталі за телефоном: (067) 672-50-34.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення