After-party «Sunset with «Міс Львів»

After-party «Sunset with «Міс Львів»

Проведи суботу з «Міс Львів»!
Вже цієї суботи, «Міс Львів» запрошує саме Вас стати частиною творення історії.

14 красунь чекатимуть Вас на Площі Ринок (Фонтан біля Діани) о 16:00. Відбудеться концерт-коронація фіналісток, яка супроводжуватиметься відеозйомкою для телеканалу «ПравдаТУТ Львів». Відчуйте цю атмосферу разом з нами.

На церемонії виступить Ivan NAVI – один з найяскравіших представників нової української музики. Двократний номінант музичної премії YUNA в категоріях «Відкриття року» і «Найкращий виконавець». Його пісні зачаровують та надихають.

Чарівні дівчата, у розкішних сукнях вражатимуть Вас своїм дефіле. Станьте першими, хто дізнається ,хто ж отримає головну корону нашого міста.
І найважливіше , як усім відомо цього року конкурс «Міс Львів» разом з депутаткою обласної ради Уляною Дорош стали амбасадорами руху ДІЙмо_разом_проти_насильства. Шляхом голосування, спільними зусиллями нам вдалось зібрати 73 155 гривень, які будуть спрямовані на облаштування притулку для жертв домашнього насильства. Під час коронації відбудеться урочиста передача чеку.
Ми чекаємо саме на Вас!

Офіційне AFTER-PARTY «Sunset з «Міс Львів» відбудеться о 18:00 на відкритій терасі !FESTepublic (Старознесенська, 24-26).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення