Ритми України - Міжнародний фестиваль-конкурс

Ритми України - Міжнародний фестиваль-конкурс

Мета фестивалю: 1. Фестиваль створено з метою підтримки творчості дітей та молоді, розкриття їх творчого потенціалу, виховання художньо-естетичних смаків виконавців, а також розумна організація вільного часу підростаючого покоління та професійна орієнтація на майбутнє. 2. Популяризація здорового способу життя; 3. Підвищення майстерності виконавців; 4. Популяризація української культури, а також культури народів світу; 5. Створення атмосфери для професійного спілкування учасників фестивалю, обміну досвідом.

Завдання фестивалю: • Розвиток толерантності у молоді, адекватного розуміння інших культур, способів самовираження і прояву людської індивідуальності; • Підтримка та розвиток мистецтва; • Виховання у підростаючого покоління любові до мистецтва, культури, кращим народним традиціям; • Розширення репертуарного кругозору учасників.

Учасники фестивалю-конкурсу: До участі в фестивалі-конкурсі запрошуються творчі колективи, солісти, ансамблі всіх жанрів і напрямів (вокал, хореографія, циркове мистецтво), моделі, дитячі та молодіжні студії та театри моди, а також будь-які дитячо-юнацькі, молодіжні, студентські колективи.

Вартість участі у фестивалі від 200 гривень.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення