Мослі

Мослі – один із істот, про яких Ви, напевно, ніколи й не чули. Їх називають тріфанти. Вони дуже милі, сильні та працьовиті. Скільки Мослі себе пам'ятає, ці істоти завжди були на службі в людей, як би важко їм не було. Кожен день він приходить додому та просто валиться з ніг від утоми. А вдома ж його чекає синочок Ру. Колись і він буде працювати на людей... А що якщо їх предки зовсім не були рабами? Ру випадково знайшов печеру, де на стінах намальовані тріфанти, що стоять на двох ногах, та ще й із руками! Невже весь цей час Мослі із сином жили в обманному світі? Потрібно зробити все можливе, щоб дізнатися правду про тріфантів. Настав час для цього.

Режисером мультфільму є Кірбі Аткінс, який в цьому амплуа раніше займався шоу "Пригоди Джиммі Нейтрона, хлопчика-генія". Він же озвучив головного персонажа Мослі.

Також ролі в картині озвучили: Ліа Аткінс (дебют), Люсі Лоулесс (серіали "Спартак: Боги арени", "Спартак: Кров і пісок", "Еш проти зловісних мерців"), Джон Ріс-Девіс (трилогії "Індіана Джонс", "Володар перснів").

Реліз стрічки відбувся 4 жовтня 2019 року на екранах Румунії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення