Осінні канікули у музеї імені Андрея Шептицького

Осінні канікули у музеї імені Андрея Шептицького

Всі анонси від: Національний музей імені Андрея Шептицького

Осінні канікули проходитимуть у музеї імені Андрея Шептицького з 17 до 21 жовтня. Початок - о 10.00. Вартість заняття становить 50 гривень.

Рекомендований вік дітей - від 7 до 13 років.

Програма дозвілля:

17 жовтня, понеділок: Апокаліпсис або книга Одкровення. Що таке Апокаліпсис? На основі яких текстів зображається? Що таке символ? 

18 жовтня, вівторок: Пейзаж - описуємо природу. Як зобразити холод чи вітер? Який колір може передати сонячний настрій літнього відпочинку? Чи природа може мати настрій?

19 жовтня, середа: Іконостас - велика книга творення світу. З яких частин складається іконостас? Скільки там історій і який час вони охоплюють? Що таке апокрифи? Як апокрифи "ілюструють" події із Святого Письма?

20 жовтня, четвер: Портрет - шукаємо людину. Впізнаємо портрети за описами. Які характерні риси допомагають нам впізнати людину? Її емоції чи характер? Як зобразити настрій і час?

21 жовтня, п’ятниця: Книжкова ілюстрація - малюємо Франка. Ілюстрація і текст, як вони співіснують у просторі книжки? Що таке графіка і які її види? Які графічні техніки використовуються для оформлення книжки?

"Кожне заняття буде розпочинатися тематичною екскурсією, під час якої можна ознайомитись із відповідною темою в експозиції музею, крім того, дітям будуть пропонуватися ігри та пошукові завдання", - пояснюють організатори.

Запис за телефоном: (032) 235-88-46.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення