Навчально-пізнавальний воркшоп "Фотографія - історія та сучасність"

Навчально-пізнавальний воркшоп "Фотографія - історія та сучасність"

2 грудня о 14.00 запрошуємо дітей 10-16 років на унікальний навчально-пізнавальний воркшоп "Фотографія - історія та сучасність".

У ході воркшопу діти зможуть: - Дізнатися багато захоплюючих фактів з історії виникнення фотографії; - Дослідити як еволюціонували фотоапарати; - Розібратися з будовою та налаштуванням цифрової дзеркальної фотокамери та основними режимами зйомки; - Познайомитися з сучасним студійним обладнанням; - Зазирнути за лаштунки фотостудії та побачать всю «фотокухню» такою, яка вона є насправді; - Відкрити для себе професійну техніку зйомки на зміненому фоні, та зрозуміти, як знімають голлівудські блокбастери; - Спробувати себе у ролі моделі та фотографа на практичній частині заняття; - Отримати на згадку фотографії від відомих львівських фотографів.

Тривалість воркшопу - 2 години. Протягом двох тижнів кожен з учасників отримає чорно-білий або кольоровий портрет та яскраву фотографію зі зміненим фоном від професійних фотографів.

Вартість участі у воркшопі 199 грн. при оплаті заздалегідь або 249 грн. у день проведення.

Реєстрація за тел.: (050) 577-93-52 .

Гарантуємо 2 години шаленого драйву, цікавого та корисного спілкування, роботи з класним реквізитом та технікою професійного рівня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення