Обмін речима "Бери-Давай-Міняй"

Обмін речима "Бери-Давай-Міняй"

23 грудня запрошуємо радо на наш четвертий обмін одягом і речима "Бери-Давай-Міняй!". Як показали три попередніх Обміни, ця подія всім подобається, отож, ми зустрічаємося знову. Ми живемо у світі надвиробництва і водночас багато людей не мають змоги придбати собі одяг. Ми пропонуємо витягнути з шафок одяг, який не носимо, і дати йому новий подих.

Ми запрошуємо на дружню акцію обміну одягом: -оновлюємо гардероб; -формуємо екологічний стиль мислення і поведінки; -дізнаємося більше, де і як шиється одяг (включно з нашою країною). Запрошуємо приносити: - чистий одяг у хорошому стані, без парфумування; - книжки, взуття, біжутерію; *переваги надаються речам, що відповідають зимовому сезону. Інструкція: - взяти речі зі шафки, які у доброму стані, але ви їх не носите; - принести відібране і віддати або обміняти на одяг(речі), який подобається; - просто прийти, може вам щось пригледиться і підійде за розміром.

Увага! Друзі! Дуже попросимо не приносити старі, зношені речі, адже комусь, як і Вам, хотілося б на обміні підібрати для себе щось гарненьке. Умови участі: Кожна учасниця і учасник відповідальні за речі, які принесли. Що це означає? Ми не можемо залишити речі у Медіатеці, якщо ніхто не обере річ, ви забираєте її з собою або відносимо разом у контейнери Спільноти "Емаус - Оселя".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення