Jerry Heil з концертом у Львові

Jerry Heil з концертом у Львові

Всі анонси від: Клуб Malevich

Концерт української співачки та блогерки Jerry Heil відбудеться у клубі Malevich 26 березня! Початок - о 19.00. Вартість квитків становить від 590 гривень.
 

Jerry Heil вважають відкриттям та проривом в українській музиці. Співачку називають інтернет-сенсацією! Адже кожна її робота набирає сотні тисяч переглядів у Тік Ток, очолює музичні чарти та б’є рекорди по прослуховуваннях!

Почала Jerry Heil з власного відео-блогу, а за 4-ри роки переросла у одну з найзатребуваніших артистів у своїй країні та за її межами.

Кожна пісня Jerry Heil – хіт! Кожне написане слово пробирає до мурах! Простота та щирість співачки заворожує!

Jerry Heil вважає, що її музична місія – прославляти свою країну по всьому світу! Через свої пісні та музику розповісти про традиції та культуру свого українського народу. Тож зараз Jerry Heil готує колаборації з кращими європейськими та світовими артистами, які ви зовсім скоро зможете почути!

«Українська музика справедливо повинна зайняти своє почесне місце в сучасній світовій музичній індустрії! Бо музика сьогодні — це та м’яка сила, яка може не тільки говорити до інших народів про народ український , але і закохати інших в нашу культуру. 

Зараз саме час заявити про неї!» - співачка Jerry Heil

"Охрана, отмєна" цієї ночі з нами не Лєна, а справжня Jerry Heil в Malevich Night Club!" - додають організатори.

До слова, Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) - з 2012 року почала знімати відео, де переспівувала пісні відомих українських та закордонних виконавців. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення