Оксана Муха. KVITKA відома і невідома

Оксана Муха. KVITKA відома і невідома

Оксана Муха із програмою "KVITKA відома і невідома"!

Оксана Муха, співачка, переможниця телепроекту «Голос країни», заслужена артистка України, солістка Львівської національної філармонії представить у рідному Львові одну із найкращих своїх концертних програм, присвячену легендарній американській співачці українського походження Квітці Цісик.

На вас чекає чарівна атмосфера української пісні, наповнена глибиною і почуттями, яку Оксана Муха виконуватиме у супроводі струнного оркестру під керівництвом диригента Романа Мачишина.

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик. «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою». І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки, має її пісні-перлини у своєму репертуарі.

У 2018-му, коли Квітці було б 65 років, Оксана Муха провела містами України великий тур-присвяту улюбленій співачці. Два десятки концертів у великих та малих містах стали подарунком Квітці Цісик до ювілею: її ім’я та пісні з її репертуару зазвучали з новою силою. А незадовго після цього, у 2019-му, Оксана перемогла у популярному телепроекті «Голос країни», куди також прийшла із метою познайомити мільйони українців з унікальним пісенним спадком, який нам залишила Квітка.

«Для мене дуже цінно, що ім’я Квітки Цісик та Українська Пісня, яку вона для нас так якісно зберегла, звучать зараз на всю Україну, – каже Оксана Муха. – Квітка безмежно любила Україну і всю себе до останку віддала нам. Хоча за життя лише раз побувала на нашій землі… Тож нехай наші серця знову і знову відкриваються для неї! А для мене особисто кожен концерт, який я присвячую Квітці, – це вимріяний з дитинства, довгоочікуваний подарунок для неї».

Спеціальний гість вечора - скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Спеціальна програма "KVITKA відома і невідома", присвячена 70-річчю Квітки Цісик.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення