Oratory Lviv Open - чемпіонат

Oratory Lviv Open - чемпіонат

Всі анонси від: Школа розвитку SPE

Відкритий чемпіонат ораторського мистецтва у Львові! Наша ціль: підняти рівень публічних виступів в Україні; показати приклад надихаючих виступів; провести незабутнє шоу для глядачів.

Зареєстуватися можна тут.

Формат проведення: півфінал - 6 травня, 30 учасників, гот. Rius фінал - 27 травня, 10 учасників, Арена Львів.

Коротко про чемпіонат: - 30 підготовлених спікерів, яких готують; - 15 крутих тренерів з - 5 міст України; - 10 зіркових журі; - 100 глядачів півфіналу; - 300 глядачів на Фіналі.

Форми участі у Ораторському Чемпіонаті: - ТРЕНЕР - УЧАСНИК - ГЛЯДАЧ.

Що ми пропонуємо ТРЕНЕРАМ наших учасників: 1. Престижність і визнання - про Ваш заклад та Ваші вміння готувати ораторів дізнається вся Україна! 2. Фан + цікаві знайомства - зустріч із потенційними учнями та партнерами у святковій і дружній атмосфері. 3. Активне публічне висвітлення - залучаємо усі можливі медійні канали із персональним інформуванням про тренерів.

Які завдання тренерів? 1. Ознайомитись із критеріями оцінювання (надішлемо їх заздалегідь). 2. Готувати свого представника (1-3) до виступу (відповідно до критеріїв). 3. Долучитись як журі на півфінал події (і чесно виставляти бали). 4. Вчасно прийти на подію. 5. І що головне: Посміхатися і заводити нові знайомства.

Що ми пропонуємо УЧАСНИКАМ? 1. Престижність і визнання - про Вас і Ваші вміння публічно виступати знатимуть всі! 2. Досвід і навчання - такого масштабу подія - це незабутній досвід, окрім того Вас безкоштовно готуватимуть найкращі тренери! 3. 10 000 грн. за перемогу! - а також 5 000 грн. за друге місце, і 2 000 грн. за третє місце! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення