Осінній будівельний форум

Осінній Будівельний Форум –платформа зустрічі спеціалістів будівельної галузі в західному регіоні країни. Стань учасником та партнером масштабної події в самому серці Львова 6-8 жовтня 2021 р.

Професійний майданчик Осіннього Будівельного Форуму об’єднає виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з архітекторами, підрядниками та інвесторами в західному регіоні країни.

Протягом трьох днів у Вас буде можливість ознайомитися з новітніми технологіями у сфері будівництва, архітектури та дизайну, взяти участь в презентаціях, майстер класах та семінарах!

Основні тематичні розділи Форуму:

●будівельні та оздоблювальні матеріали

●будівельні та металеві конструкції

●фасадні та покрівельні матеріали

●будівельний інструмент

●штукатурка, фарби, лаки, суміші

●будівельне обладнання, риштування, технології

●декоративне, інтер’єрне та освітлювальне обладнання

●системи опалення

●енергозберігаючі технології

●електричний та ручний інструмент

●виробництво вікон та дверей

● архітектурні рішення та дизайн

● ландшафтна архітектура.

В рамках Осіннього Будівельного Форуму будуть представлені наступні тематики: "Буд-ЕКСПО", "Вікна. Двері. Дах", "Опалення" та "Альтернативна енергетика".

Будівельний форум проходить за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, зокрема Департаменту архітектури та містобудування, Департаменту паливно-енергетичного комплексу, Департаменту міжнародної технічної підтримки та євроінтеграції. Наш захід підтримують багато профільних організацій: Конфедерація будівельників України, Будівельна Палата України, Асоціація виробників будівельних матеріалів, Спілка архітекторів.

Запрошуємо долучатися всіх фахівців будівельної галузі до професійного майданчика, щоб продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції, розширити дилерську мережу та знайти потенційного клієнта.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення