Презентація навчальних семінарів школи Віктора Юрченка "ЛЮВЕНА"

Презентація навчальних семінарів школи Віктора Юрченка "ЛЮВЕНА"

Всі анонси від: Школа "ЛЮВЕНА"

Запрошуємо на презентацію навчальних семінарів школи "ЛЮВЕНА", які відбудуться 5 серпня
в готелі "Львів", 2 поверх о 15:00. 

Деталі за телефоном: (097) 282 87 78

Багато людей знають про силу думки і її матеріалізацію. Такі знання у величезних обсягах передає нам на семінарах наш Учитель Віктор Юрченко. Він переконаний, що теоретичні знання без їх практичного застосування - це «ментальне сміття». Тому Учитель всі нові знання спочатку перевірив на собі. Отримавши бажаний результат, він передає їх нам - людям, які оголосили Простору: «Я хочу стати здоровим».

Спочатку у нашого Вчителя зародилася думка про те, що людей лікувати не потрібно, навіть шкідливо. Людину треба навчити стати здоровим. А десять років тому, коли було прийняте рішення проводити навчальні семінари, прийшла інформація про тривалість навчання: вона повинна бути не менше 21 дня. Це час, за який людина починає використовувати отриману інформацію вже як свою і звикає жити в новому форматі - форматі «Парадигми Здоров'я».

Кожна людина, яка приходить в нашу школу, проходить певні етапи навчання. А точніше 3 етапи. Кожен етап - один семінар. На кожному з цих семінарів отримуються нові знання, що дозволяють зрозуміти, що ж таке Простір Здоров'я і як з ним взаємодіяти. Багато хто цікавиться, навіщо проходити всі три семінари, їм здається, що цілком достатньо і одного. Ні це не так. Неможливо оволодіти професією, закінчивши лише початкову школу. Аналогія вірна, тому що на семінарах ми не лікуємося, а вчимося. Вчимося спілкуванню з власним тілом, вчимося розуміти його прохання і реагувати на них. Вчимося приймати ті позитивні енергії, які завжди знаходяться навколо нас. Так, вже на першому семінарі кожен лювеновець отримує методичку - пряме керівництво до дії. Але щоб щось робити правильно, потрібно розуміти, що ти робиш. І ці знання Віктор Юрченко дає на семінарах наочно і доступно. Три навчальних семінари, три етапи - і є цикл.

Тепер програма всього циклу навчання передбачатиме безперервне перебування на базі протягом 25 днів.

Варто зауважити, що багатьом лювенівцям і цього здається мало. Вони приїжджають знову і знову, проходять VIP семінари, отримують нові знання і закріплюють старі. Одна природа чого варта - ну як тут можна хворіти?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення