MANTRA HOUSE: курси медитації

MANTRA HOUSE: курси медитації

Усіх охочих запрошують на щотижневі безкоштовні заняття з медитаціїї. Їх організовують Перші курси медитації у Львові.

Медитація - це не просто модне слово з Інтернету, це щоденна корисна звичка мільйонів успішних людей по всьому світу. Для когось медитація - спосіб позбутися стресів та/або вийти з депресії, комусь медитація допомагає зупинити внутрішній діалог і навчитись зосередженості й концентрації, хтось за допомогою медитації пом'якшує перебіг хронічних хвороб, інші - розвивають творчі здібності, крім того медитація сприяє позбавленню від шкідливих залежностей та є першим кроком на шляху до самопізнання і самореалізації.

На Перших курсах медитації у Львові кожен має можливість опанувати прості та дієві техніки мантра-медитації абсолютно безкоштовно, адже за давньою традицією вчителів медитації ніхто і ніколи не бере за це знання гроші. Жодного самонавіювання, ніяких пігулок, відсутність радикальних життєвих змін чи специфічних вимог - прості й дієві техніки мантра-медитації стануть в нагоді всім і кожному, хто витратить трохи часу на те, аби їм навчитися.

Щочетверга о 19.00 в студії MANTRA HOUSE. Не потрібно попередньо реєструватись, не потрібно мати попередній досвід медитацій, не потрібно бути кимось іншим, ніж Ви є. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення