Перший фестиваль українського вина

Перший фестиваль українського вина

11-13 червня у Львові на території Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) відбудеться Ukrainian Wines Festival - перший в історії фестиваль українського вина. Найкращі винороби країни, українські експерти виноробства, власники фермерських господарств та професійні сомельє зберуться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією та провести час у приємній та невимушеній атмосфері.

Треба визнати, що про українське вино ще досить мало відомо у власній країні. Глобально, українському споживачеві досягнення вітчизняних виноробів невідомі, або майже невідомі. Проте останні наполегливі, одержимі та закохані у свій продукт!!! Визнаємо, їх не так багато, в сотню разів менше порівняно з Францією чи Італією, але з кожним роком стає все більше. І якісного українського вина, відповідно, теж. З метою популяризації українського вина та вітчизняних виноробів ми і проводимо фестиваль!

Купуючи квиток на Ukrainian Wines Festival ви отримуєте скляний дегустаційний келих, бо якщо пити вино, то пити його потрібно красиво та естетично. А ще організатори наполегливо нагадують про культуру та відповідальне споживання алкогольних напоїв, дотримання соціальної дистанції та масковий режим.

Тож створимо винну історію разом та доведемо, що гордитись українським вином це реалія сьогодення! До зустрічі 11-13 червня на Ukrainian Wines Festival в Палаці Потоцьких!

До повнолітнього квитка скляний дегустаційний келих в подарунок!

Коментарі до події (2)
  • Swiss Hotel 30 Квітня

    https://valentino.lviv.ua/ Запрошуємо відвідати ресторан "Валентино" - найкращий ресторан у Львові

    Oleg Petrushov Swiss Hotel 11 Червня

    Полный отстой((((
Отримуйте
регулярні оновлення