Покликані до любові - навчальна сертифікатна програма

Покликані до любові - навчальна сертифікатна програма

"Покликані до любові" ─ навчальна сертифікатна програма з вишколу осіб, відповідальних за приготування молоді до шлюбу і життя у подружжі та фахівців, задіяних у працю з родинами.

Програма "Покликані до любові" базується на затверджених Синодом УГКЦ темах для передшлюбного приготування, які охоплюють п'ять тематичних блоків, а саме: богослов’я подружжя та сім’ї, канонічне та цивільне сімейне право, біоетика, сімейна психологія, відповідальне батьківство.

Програма буде корисною для: 1. викладачів Центрів передшлюбного приготування; 2. осіб, які задіяні у душпастирство родини на єпархіальному, деканальному та парафіяльному рівнях; 3.представників релігійних організацій, які працюють з молоддю, подружжями та родинами.

Навчання триватиме із 3 жовтня 2018 р. по 6 червня 2019 року і складатиметься із двох семестрів, кожен з яких містить 2 модулі аудиторних занять та дистанційне навчання у вигляді відеолекцій та вебінарів. Перший семестр наповнений дисциплінами загального спрямування, у другому семестрі кожен з учасників зможе обрати один із п'яти напрямів навчання, відповідно до своїх зацікавлень. Складові модульно─дистанційної програми навчання (248 акад. год): Аудиторне модульне навчання ─ 128 акад. год. Дистанційна навчання ─ 45 акад. год. Самостійна праця ─ 75 акад. год. Графік навчальних модулів: 3 ─ 6 жовтня 2018 р. 5 ─ 8 грудня 2018 р. 21 ─ 23 лютого 2019 р. 3 ─ 6 червня 2019 р.

Особливості програми: Актуальна ─ покликана дати відповідь на актуальні виклики та питанння, які стоять перед душпастирями родини; Інноваційна ─ програма передбачає поєднання модульного та дистанційного навчання, враховує особливості комунікації із сучасною молоддю; Ексклюзивна ─ перша інтегральна програма, яка охоплює усі 5 блоків передшлюбного приготування, а саме: богослов’я подружжя та сім’ї, канонічне та цивільне сімейне право, біоетика, сімейна психологія, відповідальне батьківство; Практична ─ велика практична складова програми, яка дозволить приймати креативні рішення у подальшій праці, а також зустрічі із викладачами-практиками, що дасть можливість обміну досвідом і налагодження співпраці між фахівцями. Програма передбачає: 1. складання підсумкового тесту з теорії; 2. розробку і презентацію однієї теми з вибраного напряму. При успішному завершенні навчання, учасники програми отримають сертифікат Українського Католицького Університету. Вартість програми становить 3 200 грн з особи Вимоги до кандидатів: закінчена середня освіта вік від 18 р. Умови вступу на програму: заповнення реєстраційної форми до 15 вересня. відбір учасників та зарахування на програму - до 20 вересня Зареєструватись можна за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтесь до Катерини Ванькович, керівника програми "Покликані до любові": [email protected]; +38098 261 5867.

Більше про програму також можна довідатись на сайті Інституту родини та подружнього життя УКУ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення