Правило бою

У минулому Карпов був дуже відомим олімпійським чемпіоном з боксу. Зараз же він простий тренер і готує свого сина Ігоря до чемпіонського поєдинку. В якості спаринг-партнера для нього він бере звичайного хлопця з вулиці Тараса. Але обставини змінюються, і тепер сам спаринг-партнер стає головною зіркою поєдинку. Він зобов'язаний допомогти Карпову і битися проти страшного ворога. На кону чемпіонський титул. Це шанс для Тараса, і він не має права його втратити.

Режисером цієї картини став Олексій Шапарев. Крім того, він також виступив одним з сценаристів спільно з Іваном Тимшином. Раніше Олексій працював над проектами "Київський торт", "Гвардія" і "Останній мент".

Головні ролі Карпова і Тараса виконали актори Олексій Горбунов та Владислав Никитюк відповідно. Олексій відомий такими роботами, як "Я" (2009), "Хайтарма" (2012), "Гвардія" (2015). Владислав ж раніше грав у фільмі "Тіні незабутих предків" (2013), а також серіалах "Щоденники темного" і "Мажор".

Ще в стрічці зіграли Станіслав Боклан ("Матч" (2011), "Поводир" (2013), "Битва за Севастополь" і "Слуга народу" (обидва 2015)), Анатолій Панішин ("Грозові ворота" (2006), "Адмірал" і "Ми з майбутнього" (2008)), Дмитро Ступка ( "Тіні незабутих предків" (2013) і "#SELFIEPARTY" (2016)), а також боксер Олександр Усик і співак Женя Галич.

Прем'єра картини відбудеться 26 січня 2017 року на екранах України.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення