Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи - Вистава

Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи - Вистава

Всі анонси від: Театр для дітей та юнацтва

Перший театр покаже виставу за темами роману нобелівської лауреатки Ельфріде Єлінек.

"Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи" - остання прем’єра минулого театрального сезону, постановка головної режисерки Першого театру Рози Саркісян.

За сюжетом історія розвертається у повоєнній Австрії кінця 50-х років. Головні герої вистави - четверо підлітків з різних соціальних верств, намагаючись протиставити власний досвід батьківському,  прагнуть пізнати цей світ, віднайти власне місце, врешті  усвідомити сутність насилля. Тому що насилля, на їхню думку, це єдиний спосіб боротьби з  жорстоким світом.

Тому, щоб це не була історія з Відня 50-х років, а наша, теперішніх часів,  сцена Першого театру  перетворюється у Відень кінця 50-х лише умовно і лише моментами. Насправді ж, історію грають – як завжди в театрі – тут і зараз: на цій конкретній сцені, у Львові, сьогодні. 

Авторів і авторок цікавлять відповід на питання:  Чи тільки насиллям можна відповідати на насилля? Чому діти, бажаючи не повторити досвід батьків, повторюють його? І чи є вихід для нас з цього повторювального коло насилля? Що буде з нашим суспільством після війни?

Про це спробували пофантазувати у Першому театрі. Вистава буде про повоєнне суспільство, інфіковане агресію і про нас нинішніх. 

Авторський сценарій "Прекрасних прекрасних прекрасних часів" створено, значною мірою, на основі акторських імпровізацій.

Режисерка - РОЗА САРКІСЯН, драматургиня - ЙОАННА ВІХОВСЬКА, хореографка - НІНЕЛЬ ЗБЄРЯ, художниця - ДІАНА ХОДЯЧИХ, асистентка режисерки - НАТАЛІЯ АЛЕКСЕЄНКО, асистентка драматургині - КАТЕРИНА СЕГЕТ, світло - СВІТЛАНА КОРЕНЬКОВА, БОГДАН СИДОР, звук - ЮРІЙ ВАНДЖАЛА, ЛЮДМИЛА ПЕРНЕПЕСОВА,
актори й акторки: НАТАЛІЯ АЛЕКСЕЄНКО, з.а. України ОЛЕНА БАША, ВІТАЛІЙ ГОРДІЄНКО, ІГОР ГУЛЮК, ІРИНА ЗАНІК, ВАЛЕРІЙ КОЛОМІЄЦЬ, ЛЮБОВ КУЗЬ, МИХАЙЛО ПОНЗЕЛЬ. 

Коли: 9 лютого. Початок - о 18.00.

Вартість квитків: від 90 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення