Презентація антології "12" літературного угруповання "Свідки Слова"

Презентація антології "12" літературного угруповання "Свідки Слова"

Міжнародне літературне угруповання "Свідки Слова" і видавничий дім "Пенмен" запрошують на презентацію оновленої антології надсучасної української прози "12".

Дванадцять молодих авторів віком від 22 до 33 років, півсотні оповідань та уривок з роману. Фільм про збірку, жива музика в супроводі до творів, інтерв'ю з членами угруповання, читання уривків з книжки. Це та багато іншого чекає на Вас 17 вересня о 14.00 у культурно-мистецькому центрі "Дзиґа". Вхід - вільний.

"Антологію зручно читати уривками. Один текст дорівнює довгій черзі у магазині або дорозі у трамваї на роботу. Книга ідеальна, аби носити її з собою, позначати найкращі цитати та вигадувати власні продовження до історій. Автори ніби підштовхують, аби ми жили всередині їхніх текстів, обриваючи на найцікавішому", - зазначає рецензент антології Яна Онишкевич

З читачами зустрінуться: Марина Єщенко, Сергiй Одаренко, Марія Косян, Роман Батькович, Іванка Урда, Сергій Демчук, Микита Григоров, Маргарита Варзар, Евгеній Спірін, Сергій Пивоваров, Віталій Третяк.

Модератор - Олексій Севрук.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення