The University of Winnipeg - презентація у Львові

The University of Winnipeg - презентація у Львові

Ви вже вирішили чи тільки почали думати про отримання вищої освіти в Канаді? Вам не подобається Ваша робота і Ви хочете змінити спеціальність, не витрачаючи при цьому роки на навчання? Ви закінчили університет в Україні, але хочете отримати другу вищу освіту в Канаді? Ви мрієте жити та працювати за кордоном, але хочете відчувати себе як вдома? Ми можемо вирішити всі ці питання.

8 лютого приходьте на презентацію одного з кращих університетів Канади The University of Winnipeg та отримайте відповіді на всі Ваші запитання щодо навчання в університеті та життя в Канаді.

Дата та час: 08 лютого 2018 року, 18.30. Місце: готель George, пл. Мицкевича, 1. Зареєстрватися можна тут

Програма Презентації: 1. Освіта в Канаді. Система, вартість, переваги та можливості. 2. Презентація бакалаврських програм The University of Winnipeg. 3. Презентація програм післядипломної освіти університету міста Вінніпеґ. 4. Відповіді та запитання.

09 лютого будуть проведені безкоштовні індивідуальні консультації щодо можливості отримання вищої освіти в Канаді та навчання в The University of Winnipeg. Під час індивідуальної зустрічі Ви можете пройти орієнтовну співбесіду та оцінити шанси на вступ до канадського ВНЗ. Запис на індивідуалі консультації проводиться до 05 лютого 2018 року за телефоном: (098) 115-115-0. Спікери: Тетяна Шевченко - Керуючий партнер компанії Mudra. Освіта за кордоном, експерт в питання освіти за кордоном, офіційний представник університету The University of Winnipeg в Україні. Кім Лоеб - Виконавча директорка програми післядипломної освіти університету міста Вінніпеґ. Сергій Котенко - Офіційний представник The University of Winnipeg в Європі та Центральній Азії, член приймальної комісії. The University of Winnipeg один з найбільших університетів Канади, який займає верхні позиції в національних рейтингах. Університет пропонує біля 800 програм для студентів зі всього світу. 98% студентів задоволені якістю освіти, організацією навчального процесу та професорським складом. Вартість навчання і проживання нижча ніж в інших канадських провінціях. Місто Вінніпеґ, в якому розташований The University of Winnipeg, знаходиться в самому серці Канади, а провінція Манітоба активно розвивається і залучає все більше нових фахівців, що робить цей регіон вкрай перспективним. Кампус являє собою повноцінне університетське містечко, на території якого, крім навчальних корпусів розташовані спортивні об'єкти, будівлі гуртожитків, центри по роботі зі студентами, музеї, бібліотеки, кафе та інші об'єкти.

Увага! Якщо після закінчення університету студент залишається працювати в регіоні, держава повертає великий відсоток від суми сплаченої за навчання (до 60%). До складу університету входить 5 факультетів: • Мистецтва; • Бізнесу і економіки; • Педагогіки; • Кінезіології та прикладної охорони здоров'я; • Економіки підприємства Існують також підготовчі програми для іноземних студентів: • English Language Program (ELP) - вивчення англійської мови. • The University of Winnipeg Collegiate - вивчення англійської мови і ряд академічних дисциплін. Університет пропонує 2 типу розміщення студентів. 1. Індивідуальне розміщення. Гуртожиток на кампусі, 1, 2-місні кімнати з особистої ванною та кухнею, або з ванною і кухнею на поверсі. 2. Сімейне розміщення. Апартаменти на кампусі з 1, 2 або 3 спальнями (для студентів, які приїхали з сім'ями). Крім того, The University of Winnipeg може похизуватися великим відсотком працевлаштування студентів. Career Services проводить практичні заняття зі складання резюме та мотиваційних листів, проводить співбесіди, підбирає оптимальні вакансії для своїх студентів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення