Примирення: вказівники вздовж шляху - презентація книги Енвера Джулімана

Примирення: вказівники вздовж шляху - презентація книги Енвера Джулімана

Всі анонси від: Музей "Територія Терору"

Презентація книги Енвера Джулімана "Примирення: вказівники вздовж шляху" відбудеться у музеї "Територія Терору" 20 червня. Початок - о 18.30. Вхід - вільний.

Книга розповідає про роль людини в процесі миротворчості та природу конфліктів. Як наблизити мир, не чекаючи закінчення війни, як досягти порозуміння між частинами суспільства з різними точками зору та позиціями, переселенцями та громадами, які їх приймають - на усі ці питання автор намагається дати відповідь та розповісти своє бачення. 

"Автор звертається до таких "зберігачів" миру в суспільстві, як політики, релігійні лідери, художники, журналісти, ветерани війни, правозахисники, вчені і вчителі, нагадуючи їм про відповідальність в сфері примирення", - пояснюють організатори.

До слова, Енвер Дюліман є керівником департаменту з питань освіти в галузі прав людини та миру Норвезького Гельсінського комітету. Джуліман має досвід роботи в галузі освіти та миробудівництва, в галузі прав людини у Норвегії, Україні, Білорусі, Російській Федерації, Північному та Південному Кавказі та на Західних Балканах.

Деталі за телефоном: (032) 297-59-10.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення