Під Деревом - ПроАрт Форум

Під Деревом - ПроАрт Форум

Про Арт Форум «Під Деревом» «Дивина» та «Муз Світ» - Найяскравіша подія весни для справжніх шанувальників Творчості! Ми об’єднуємо Форму та Звук, досвід та практику, красу та технічність, екологічність та сучасні матеріали в єдиному полотні простору часу!

На Вас чекають: - Інтерактивний АРТ; - простір, насичений подіями; - Музичні експерименти; - Справжні знання під час лекцій; - Реальний досвід на майстер-класах; - Розгорнутий практикум з ековиробництв.

Подія, в якій кожен знайде щось цікаве для себе або просто відпочине, в унікальних декораціях, які існуватимуть лише три дні, в супроводі гарної музики. Прихований простір, прямо в серці Львова, перетвориться на осередок живих знань, емоцій, вражень. Знищить межі сприйняття, дозволить почути колір, побачити звук, відчути на доторк смаки… Музична і арт платформи об’єднуються для створення безпрецедентної події! Ми наповнимо простір дивовижними декораціями, фантастичною музикою. На лекціях і майстер - класах Ви маєте можливість навчитись чомусь цікавому та новому! Повірте, Ви не лишить байдужим!

Весь час працюватиме фудкорт та крамнички хенд мейду! Де Ви зможете смачно поїсти та придбати ексклюзивні речі! Знання і посмішка - творять дива! Ми Вам дамо обидва інгредієнта щастя! Дуже важливо Творити і Розвиватись в своєму житті. Натхнення - навколо нас і в середині нас. Від вас потрібне лише бажання, а все інше ми Вам надамо! Ти готовий до Дива?! Тоді, до зустрічі під Деревом. 

Вхід - вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення