Шедеври Сannes Lions - Показ кращих робіт

Шедеври Сannes Lions - Показ кращих робіт

7 грудня у кинотеатрі Multiplex в СТРЦ «Spartak» відбудеться показ кращих робіт переможців найвідомішого міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions.

Шедеври варто відвідати всім, хто цінує якісний та яскравий креатив, непересічні короткометражні роботи та бездоганну режисуру. Невід’ємними складовими кожного із цих витворів мистецтва є сюжет та безкомпромісність виконання. Цьогорічну добірку шедеврів відрізняє ж її ритмічність, музикальність та неординарність сюжетів, які занурюють у вимір неймовірних емоцій.

Такі роботи здатні перевернути уявлення про креативні комунікації та довести, що навіть комерційні історії можуть залишатися в серцях та пам’яті надовго. Це мелодії та ритми, які на всі зимові канікули поселяться у вашій голові.

Покази організовує офіційне представництво фестивалю Cannes Lions в Україні ексклюзивно в мережі кінотеатрів Multiplex.

Шедеври Cannes Lions вражають своєю майстерністю, надихають, в міру розважають. Всі, хто відвідував покази у минулі роки, знають – тут зібрані найкращі приклади робіт, які щороку стають еталоном для світових креативних еліт у створенні нових шедеврів. Запевняємо, ці три години будуть неймовірно приємними та емоційними для будь-якої творчої особистості», – Костянтин Кузнєцов, офіційний представник фестивалю Cannes Lions в Україні.

Кількість місць обмежена. Ознайомитись з детальним розкладом сеансів та придбати квитки можна на сайті multiplex.ua та в мобільному додатку Multiplex.

Шедеври Сannes Lions 2019 – шедеври, які вражають.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення