Цікаве дозвілля у сучасному скульптурному парку PARK3020 у Львові!

Цікаве дозвілля у сучасному скульптурному парку PARK3020 у Львові!

У селі Стрілки на Львівщині, працює скульптурний парк PARK3020, в якому представили роботи сучасних українських митців. Парк розвиватиме та підтримуватиме сучасну скульптуру в Україні і молодих українських художників.

Ціна 200 грн з дорослої людини, а діти до 12 років в супроводі батьків безкоштовно.

“Перший публічний парк сучасної української скульптури PARK3020 очікує на ваш візит. Найкращі роботи українських сучасних художників у мальовничому місці неподалік Львова. Парк скульптури – це організований простір, де всі композиції взаємодіють між собою“, – повідомляють організатори проекту.

Скульптура "Вухо" Олексія Золотарьов. Художник акцентує увагу на важливості прислухатися до світу, який перебуває на стадії фізичної вiйни, емоційного вибyху, бeзжального поглинання.

Скульптура "Простір навколо" присвячена взаємодії людини та навколишнього середовища, дослідженню специфіки побудови форми та сприйняття її нашою свідомістю. З одного боку, скульптура сфокусована на образі людини, а з іншого – людські обриси розчиняються в ідеальній формі сфери, а разом з нею – у просторі. Автор Назар Білик

Назва парку 3020 символізує дату відкриття та одночасно амбіції розвитку.

“Це парк майбутнього, який робить свій перший з тисячі кроків в історію. У PARK3020 ми залучаємо митців з різних куточків країни, щоб комплексно представити еволюцію та перспективи української скульптури. Парк представляє національній та міжнародній спільнотам імена тих, хто формує майбутнє культури тут і зараз“, – зауважили творці проєкту.

Скульптурний об’єкт "Саламандра" складається з абстрактних металевих конструкцій, які композиційно нагадують силует ящірки в русі й хребет Карпат. Він має наштовхувати людину, засліплену технологічним прогресом, на думки про вирішальну роль природи в існуванні цивілізації. Автор Богдан Томашевський

PARK3020 покликаний дати можливість скульпторам реалізуватися в межах країни й заявити про себе на міжнародній арені, а відвідувачам подарувати новий досвід взаємодії з мистецтвом.

"Дерево життя" митця Антона Логова

Парк PARK3020 знаходиться на території готельно-ресторанного комплексу Edem Resort Medical& Spa в селі Стрілки, Львівщина.

 

 





Сторінка парку в соцмережах
Телефон для довідок: 380673146512

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення