Свято в Президентському саду - Фестиваль у Львові

Свято в Президентському саду - Фестиваль у Львові

Всі анонси від: Державний меморіальний музей Михайла Грушевського

Фестиваль "Свято в Президентському саду" відбудеться у Меморіальному музеї Михайла Грушевського 26 травня. Початок - о 12.00. Вхід - вільний.

Фестиваль присвячений 20-річчю яблуневого саду, що був висаджений в травні 1999 року президентами країн Центральної Європи під час Саміту у Львові.

"Родзинкою" свята стане презентація різними музеями з усієї України своєї сувенірної продукції, видань, майстер-класів, інтерактивних заходів. 

"Мета цієї "родзинки" - можливість ознайомити львів’ян та гостей міста із музейними напрацюваннями, а також запізнати цікаві музеї України не виїжджаючи за межі Львова", - зазначають організатори.

Також у програмі - ярмаркові забави, лицарські бої, виставки живопису, іконопису, вишивки, виробів з бісеру, книжкові виставки, майстер-класи з гончарства, соломоплетіння, витинанки, виготовлення ляльки-мотанки та зернових кораликів.

За музичну атмосферу відповідатимуть етногурти - "Родовід", "Ойкумена","Світлиця", фольклорні колективи та львівські естрадні виконавці: "МедОркерстра", Nastya Il’kiv .

Деталі за телефоном: (032) 276-78-52.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення