Techno ritual - Техно Ритуал

Techno ritual - Техно Ритуал

Давним-давно в околицях Львова впав метеорит. Люди із цікавості почали збиратись навколо нього, співали пісні, танцювали, грали на музичних інструмента, думаючи що це "подарунок богів". Жреці побачили, що коли біля "небесної зірки" масово проводились ритуали, то камінь починав світитись і від нього виходила таємнича сила. Люди, які співали та танцювали біля каменю, молодішали на очах, оздоровлювались, ставали сильнішими та красивішими, а в деяких проявлялись містичні здібності. Жреці визначили певні дати, коли активується камінь та зроибили це Ритуалом. Пізніше, люди злякались "чарівного" камню та прозвали його Чортові скелі, а ритуал забувся в часі. Ми збираємось знову провести Техно Ритуал та активізувати камінь.

18 серпня о 21:00 Ми чекаємо на Тебе. Проводити ритуал та активувувати камінь техно музикою будуть: NIMOF PHOENIX SPUDDER VITAMINKA KIND OF ZERO - 8 квт якісного звуку L-Acoustic - світлове шоу - флуоресцентні декорації - бар - кухня та чаї - кальян - захист від дощу - дружелюбна охорона.

Місце: Чортові скелі, Винниківський ліс. Дата: 18.08.2018. Ціна: 200 грн ( до 17 серпня ціна квитка 150 грн ). Для зв'язку: +380734234199.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення