Трансформери: Останній лицар

Трансформери: Останній лицар

Всі анонси від: Кінотеатр "Планета Кіно"

Битва в Гонконзі завершилася, і після її закінчення ватажок Автоботів Оптімус Прайм повинен полетіти в інші світи для пошуку підтримки. На Землю насувається нова небезпека, з якою неможливо боротися тими силами, які є. Цього разу під загрозою цілий Всесвіт. Замість себе за порядком на нашій планеті Оптимус доручив дивитися іншим автоботам: Бамблбі, Хаунду, Дріфту, Кроссхейзу, Трейлбрекеру, Блеру і Діноботам. Світ не протримався довго, і майже відразу після відправлення Прайма Гальватрон намагається побудувати космічний міст, щоб запросити на Землю нову армію. Небезпечна подорож Оптимуса ні для кого не пройде безслідно. І відкриється багато таємниць взаємин людей і Автоботів у історії.

Зйомки фільму проводилися на Кубі, в Ісландії, Ірландії, Великобританії, США та Намібії.

Режисером 5-ї частини франшизи став автор попередніх чотирьох (за дві з яких отримав "Золоту малину" як "Найгірший режисер") Майкл Бей. Крім того він відомий за проектами "Скеля" (1996), "Армагедон" (1998), "Перл-Харбор" (2001).

Головну роль в картині виконав Марк Волберг. Він раніше брав участь у стрічках "Щоденник баскетболіста" (1995), "Відступники" (2006, Джемма Чанномінація на "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль другого плану"), Боєць (2010).

Також у фільмі зіграли: Лора Хеддок ("Вартові Галактики" (2014), серіали "Як не варто жити", "Демони да Вінчі"), Ентоні Хопкінс ("Людина-слон" (1980), "Мовчання ягнят" (1990, "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль"), "Знайомтесь, Джо Блек" (1998)), Стенлі Туччі ("Термінал" (2004), "Диявол носить Prada" (2006), "Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом" (2009)),  ("Іспит" (2009), серіали "Люди" , "Побачення").

Реліз картини буде 21 червня 2017 року.

Рейтинг: 8.55.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення