Як виховати щасливу дитину - тренінг

Як виховати щасливу дитину - тренінг

Всі анонси від: Школа розвитку SPE

Ціллю тренінгу є: - показати батькам чіткий алгоритм і взаємозв"язок між стилем виховання, вмінням розпізнавати емоційний стан дитини і її відчуттям безпеки і щастя в сім"ї. - навчити розпізнавати базові емоції і озучувати їх. - додати в щоденне спілкування з дітьми більше любові, співпереживання і відчуття щастя.

Структура тренінгу: 1. Авторитетні батьки - люблячі чи вимогливі? 2. Щоб зрозуміти емоції інших - зрозумійте свої! 3. Чому варто навчитись відстежувати емоційний стан? 4. Озвучення емоцій. 5. Яке має бути наше ставлення до емоцій? 6 Правило для батьків, щоб дитина відчувала себе щасливою.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 Коли - 24 січня. Де - бібліотека на просп.Т. Шевченка, 13. Ведуча - Анна Замостна - тренер Школи розвитку SPE, керівник напрямку "Менеджмент взаємин", керівник відділу роботи з підлітками, а також з питань індивідуальних консультацій, Тренер курсів "Тайм-менеджмент, як мистецтво досягати більшого", "Моделювання стратегій дітей" та "Чоловік і жінка: як знайти порозуміння у особистих взаєминах", Досвід тренерської діяльності - понад 600 тренінгових і консультаційних годин! 

Коментарі до події (1)
  • Львів'янка 04 Квітня

    цікавий тренінг))
Отримуйте
регулярні оновлення