Як зрозуміти свої емоції та покращити стосунки з іншими - Тренінг

Як зрозуміти свої емоції та покращити стосунки з іншими - Тренінг

КОЛИ Я НЕ МАЮ КОНТАКТУ З СОБОЮ: Мої особисті межі постійно порушуються і я не можу себе повноцінно захистити Мені страшно проявлятись і я порівнюю себе з іншими людьми. Мені не подобається те, чим я займаюся, але я боюся спробувати щось нове. Близькі люди мене не розуміють і я мовчу про свої бажання. Я вважаю, що довіряти людям небезпечно. Якщо ця історія про тебе, якщо ти прагнеш навчитися розуміти і реалізовувати свої бажання, тоді Skiller NLP запрошує тебе на тренінг до справжньої майстрині з комунікації, психолога та засновниці школи YUSO Юліани Собчук!

ЩО БУДЕ НА ТРЕНІНГУ: дізнаєшся, які базові емоції ти успішно реалізовуєш, а які вириваються з твого тіла і прагнуть бути почутими зрозумієш, чому досі не відчуваєш себе щасливим/щасливою і чого насправді хочеш почнеш діяти по-іншому, прислухаючись до свого тіла, серця і внутрішнього голосу отримаєш заряд енергії та ресурс, щоб змінити власні обмежуючі переконання і відчути себе щасливим «Що зі мною відбувається?». «Що для мене зараз важливо?». «Як я можу отримати бажаний результат у стосунках та взаємодії з іншими людьми?». «Що змушує мене відчувати себе недостатньо хорошим?». «Які мої внутрішні бар’єри та зони росту у партнерських стосунках?».

ТРЕНЕР – Invited Trainer в рамках проекту SKILLER Club Юліана Собчук — Засновниця Школи комунікації YUSO. Психолог-консультант. Майстер-Практик НЛП. Тренер з ефективної комунікації. Звертаємо вашу увагу! На тренінгах працює фотограф. В разі обмежень висвітлення фотографій з вами в групі, прохання повідомити завчасно організатора. Наявну кількість місць уточнюй у організатора. Телефонуй: 063 948 57 00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення