Цирк 2023 - Новорічна програма

Цирк 2023 - Новорічна програма

Всі анонси від: Львівський державний цирк

Новорічна програма «ЦИРК 2023» у Львові

Цирк завжди дарує нам святковий настрій, не залежно від віку чи професії свого глядача. Тільки тут дорослі знову відчувають дитячий захват, а малюки можуть так голосно радіти і сміятися разом зі своїми батьками. Але наближаються зимові канікули, тому Львівський цирк підготував для вас нову, по-новорічному яскраву шоу-програму! Влаштуйте незабутні вихідні для всієї родини — купити квитки в цирк на Новорічну програму «ЦИРК 2023» можна у нас на сайті, або ж в касі цирку.

Чарівне циркове шоу!

З 17 грудня по 29 січня вас чекає захоплююча казкове дійство під куполом! Тут будуть всі головні новорічні атрибути — і новорічна ялинка з яскравими вогнями. Ну і, звичайно ж, не обійдеться без фірмового циркового шоу — екстремальних трюків акробатів, спритних жонглерів, екзотичних тварин, музичних ексцентриків, повітряних гімнастів і клоунів! Приходьте — артисти цирку приготували для вас безліч несподіваних сюрпризів і приємних подарунків.

АДМІНІСТРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ

Дітям до 5 років вхід на виставу безкоштовний, з 5 років – купується повний квиток, (батькам, вік дітей яких наближається до 5 років, щоб уникнути конфліктів з контролерами, рекомендується брати свідоцтво про народження);

Вхід у зал для глядачів після 3-го дзвінка, а також вихід з нього під час вистави здійснюється через проходи лівого і правого боку другого поверху. Категорично забороняється під час вистави виходити із залу для глядачів через центральний прохід першого поверху.

Під час вистави суворо забороняється: користуватися лазерними указками, вставати з місця і підходити до арени (особливий контроль за дітьми під час роботи номерів з тваринами), проводити відео та фото зйомку номерів програми;

При втраті особистих речей звертайтеся до адміністратора або контролерів цирку.

Шановні глядачі!!!!!!

У випадку повітряної тривоги під час вистави дійство буде зупинено та всім присутнім необхідно перейти в укриття.

Після відбою повітряної тривоги виставу буде продовжено.

Якщо повітряна тривога буде довго тривалою - вистава буде скасована, а квитки будуть дійсними на наступну дату (про це повідомлятиме особисто адміністрація сайту продажу квитків та адміністрація Цирку). Кошти за куплені квитки, у випадку відмови щодо перенесення на іншу дату, не повертаються.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення