Творчі Музейнята у вересні

"Творчі музейнята" пропонують насичену та цікаву програму для діток:

- 4 вересня (субота) о 14:00
Гра для дітей «Я - музейник». Дізнаємося про найцікавіші деталі роботи у музеї та про те, чим же займаються наші колеги. Запропонуємо учасникам спробувати себе у ролі кураторів та кураторок артпроєкту, розробити дизайн виставки і створити її рекламу! Розкажемо про особливості роботи наших колег-реставраторів, зберігачів фондів та доглядачів залів. Словом, подивимося і спробуємо на власному досвіді, як працює музей зсередини!
Вартість - 50 грн.

- 05 вересня (неділя) о 14:00 - Великий музейний квест для дітей.
Любите загадки, головоломки та інтелектуальні розваги?! Запрошуємо пограти з нами у великий музейний квест постійною експозицією музею!
Вартість: 50 грн.

- 11 вересня (субота) о 14:00 - Майстер клас для дітей "Ікона на склі"
Запрошуємо відчути себе народними гуцульськими іконописцями. Будемо малювати ікону на склі для себе, або ж на подарунок рідним чи друзям у нашій творчій майстерні.
Вартість: 200 грн.

- 25 вересня (субота) 14:00 – Майстер-клас для дітей "Гравюра"
Пояснимо та навчимо тонкощів мистецтва гравюри. Будемо друкувати листівки та мініпостери у техніці лінориту та деревориту.
Вартість: 100 грн.

"Ми знаємо, що вересень - насичений на події та емоції час для дітей та їхніх батьків, тому пропонуємо трохи відволіктися від шкільної метушні та поринути у захоплюючий світ мистецтва, завітавши до нашої музейної майстерні. На вересень ми підготували цілу низку пізнавальних майстер-класів та квестів, також будуть творчі експерименти, цікаві розповіді про митців та музейні таємниці", - додають організатори. 

Попередній запис на усі активності: (067) 713 83 04.

Де: Національний музей у Львові ім. Андрея Шептицького (пр. Свободи, 20). 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення