Твоя Трансформація - жіночий форум

Твоя Трансформація - жіночий форум

Перший на Західній Україні! Жіночий форум "Твоя Трансформація" проходитиме у виставковому центр "Південний-EXPO" 24 березня. Початок - о 08.30. Вартість квитків становить від 980 до 2780 гривень.

На Форум завітають найкращі експерти України:

1. Наталія Холоденко - провідний практичний психолог України з 12-річним досвідом роботи. VIP-експерт телеканалів СТБ, 1+1. Засновник та керівник Школи Психології Наталії Холоденко

2. Алла Клименко - Психолог, сертифікований коуч, мотиваційний спікер. Співзасновник та головний тренер освітнього проекту Upgrade про розвиток у всіх сферах життя.

3. Лєра Бородіна - засновниця найпопулярнішого в країні (та за її межами) сервісу оренди суконь Oh My Look та ідеального beauty bar для дівчат G.Bar. Співвласниця концепт-стору корейских брендів SO DODO.

4. Олексій Скрипник - співзасновник ІТ-компанії ELEKS - провідної компанії України на ІТ-ринку з офісами в Лондоні, Неваді (США) та Жешуві (Польща). Народний депутат України. Успішний бізнесмен, щасливий сім'янин та батько 5-ох дітей

5. Юрій Журавський - Бізнес-трененр, коуч, спікер. Експерт з комунікацій. Займається тренерською діяльністю більше 12 роківПонад 30.000 людей з різних країн пройшли його тренінги та майстер-класи. Учасник Олімпійських ігор 2002 (бобслей)

"Впродовж цілого дня, топові експерти України ділитимуться знаннями, досвідом, та інструментами, які допоможуть створити життя, про яке Ви завжди мріяли!" - додають організатори.

Зареєструватися на форум "Твоя трансформація" можна тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення