Валеріан та місто тисячі планет

Валеріан та місто тисячі планет

Всі анонси від: Кінотеатр "Планета Кіно"

На дворі 28 століття. Валеріан і Лорелін – команда відмінних агентів. Їх шлях лежить на Альфу – Місто тисячі планет, яке постійно розширюється, і де різні цивілізації протягом багатьох років обмінювалися знаннями, досвідом і культурою. Завдання Валеріана і Лорелін від Міністерства Захисту – підтримувати порядок всюди, де є люди. У центрі Альфи починають відбуватися дивні події, у чому провиною темні сили. Існування Міста тисячі планет знаходиться під загрозою, а значить і Всесвіт у небезпеці. Валеріан і Лорелін повинні знайти загрозу і знищити її, інакше постраждають мільйони невинних особин різних видів.

Фільм знятий за мотивами серії коміксів П'єра Крістіна й Жан-Клода Мез’єра "Валеріан і Лорелін". Це вже друга екранізація цього твору після французького мультсеріалу 2007 року "Валеріан і Лорелін".

Режисером картини є Люк Бессон. Він відомий за такими проектами, як "Леон" (1994), "П'ятий елемент" (1997), "Ангел-А" (2005).

Головні ролі у стрічці дісталися Дейву Дехаану й Карі Делевінь. Дейв раніше знімався у фільмах "Місце під соснами" (2012), "Metallica: Крізь неможливе", "Убий своїх коханих" (обидва 2013), а Кара приймала участь у проектах "Паперові міста" (2015), "Загін самогубців" (2016).

Також у картині зіграли: Елізабет Дебікі ("Великий Гетсбі" (2013), "Агенти А.Н.К.Л." (2015), серіал "Нічний адміністратор"), Ітан Хоук (4 номінації на "Оскар", серед них 2 за "Найкращу чоловічу роль другого плану" за стрічки "Тренувальний день" (2002) й "Отроцтво" (2015)), Клайв Оуен (номінація на "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль другого плану" у фільмі "Близькість" (2014), картини "Місто гріхів", "Ціна зради" (обидві 2005), "Не спійманий – не злодій" (2006)), а також співачка Ріанна.

Реліз стрічки відбудеться 20 липня 2017 року.

Рейтинг: 8.68.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення