Різдвяні історії - Віктор Павлік з концертом у Львові

Різдвяні історії - Віктор Павлік з концертом у Львові

До Львова завітає народний улюбленець - Віктор Павлік! 

Музикант презентує благодійний концерт "Різдвяні історії"!

"Це буде благодійний концерт на підтримку ЗСУ", - додають організатори.

Довідка:

У 1992 році був створений гурт "Анна-Марія". Віктор, у складі цього гурту, став переможцем практично всіх всеукраїнських та міжнародних фестивалів. У 1994 році пісня "Ти подобаєшся мені" стає кращим ліричним шлягером України, а гурт "Анна-Марія" - кращим поп-гуртом.

В 1995 році Віктор залишає гурт, та їде вслід за своєю дружиною у Туреччину. У 1996 році повертається та пише хіт "Шикидим". У 1997 році виходить перший сольний альбом "Шикидим". В цю ж пору з’являється нова пісня, шлягер, який і сьогодні співають мільйони українців "Ні обіцянок, ні пробачень". "Прокинувся відомим за одну ніч", - так каже про себе співак.

Загалом на рахунку Віктора Павліка близька 30 альбомів. За період творчої діяльності проведено понад 4000 сольних концертів в Україні, Канаді, США, Туреччині та багатьох інших країнах. У 2003 році відбувся найбільший концертний тур у 20 штатах США від Сан-Франциско до Бафало.

В 2011 році із великим успіхом пройшов концерт "Освідчення" на найпрестижнішій сцені національного палацу культури "Україна", присвячений 25-річчю творчої діяльності артиста.

В 2012 році виходить новий сингл "Приречений на любов", на який було відзнято відео - роботу. Цей сингл дає назву звітному концерту "Приречений на любов", що відбувся у лютому 2014 року в Палаці Україна.

У 2015 році співак випустив новий англомовний альбом No promises no forgiveness. Презентація альбому відбулася у форматі акустичного live концерту на Бізнес радіо і викликала неабиякий резонанс серед слухачів.

В кінці 2015 року зібрався гурт, завданням якого було якісно зробити програму з пісень Віктора Павліка за 25 років його творчої діяльності. Були вибрані кращі популярні пісні артиста ще з часів гурту "Анна Марія" і до сьогодення. Програму зробили у стилі поп-хард-рок і презентували її в одному з київських клубів. Так і був створений гурт Pavlik OverDrive. З тих пір гурт успішно гастролює по країні і за її межами. Виступає на багатьох рок-фестивалях.

Львів, 24 січня, о 19.00, Malevich (Просп. Чорновола, 2).  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення