Міні-курс "Все про соуси" пройде у закладі "Перші Кулінарні Курси" 11 квітня. Початок - о 18.30.
"Кожна страва у кулінарії є індивідуальною, але для ідеальної картини потрібно підібрати правильний соус. Саме тому ми для вас підготували цей майстер-клас! Різноманітні соуси з різних куточків світу не тільки збагатять вашу страву кулінарними фарбами, а й допоможуть підкреслити її смак", - додають організатори.
У програмі курсу:
1.Бешамель;
2.Морне;
3.Велуте;
4.Аврора;
5.Голландський соус;
6.Каррі;
7.Песто з в’яленими томатами;
8.Ткемалі із смородини;
9.Медово-гірчичний на коньяку;
10.Чімічурі;
11.Сирний соус;
12.Тартар;
13.Майонез;
14.Ягідний.
Учасники долучаються до приготування соусів, отримують як теоретичні знання так і практичні навики.
Попередній запис - обов'язковий!
Зареєструватися на міні-курс можна тут.