Як провести липень у Львові: ТОП-5 яскравих подій місяця

Як провести липень у Львові: ТОП-5 яскравих подій місяця

На календарі – перші числа липня. Аби це літо Вам запам'яталося не лише спекотними днями, сайт Moemisto.ua зібрав найкращі події. Куди піти цього місяця, далі у рейтингу.

1. Фестиваль різних видів танцю

Обожнюєте танцювати та рухатися під музику? Тоді Вам на Фестиваль різних видів танцю. Для енергійних львів'ян організатори підготували чимало майстер-класів, показових виступів та навіть розіграшів. Одним словом, отримаєте багато позитивних емоцій.

2. День японської культури у Ботанічному саду

Ботанічний сад запрошує усіх охочих на Дні японської культури. Дегустації, цікаві гості та розважальна програма що може бути краще для сімейного відпочинку?

3. Вистава "Криза"

Коли Ви востаннє були у театрі? Не може пригадати? Тоді не роздумуйте і хутчіш купуйте квитки на виставу "Криза". Смішна трагедія на дві дії не залишить нікого байдужим.

4. Гаражний розпродаж в американському стилі

Є нагоди придбати цікаві речі за демократичними цінами. Відвідувачам пропонуватимуть український та американський крам, зокрема вироби ручної роботи, одяг, книги.

5. Концерт гурту Kadillac

Тепла зустріч, дружня атмосфера та багато музики… "Хмільний дім Роберта Домса" запрошує на концерт львівського гурту "Каділак". Ці хлопці мають Вас чим здивувати.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення