Курс "Закони успішного стартапу: Як знайти на втілити свою ідею?"

Курс "Закони успішного стартапу: Як знайти на втілити свою ідею?"

Всі анонси від: Школа розвитку SPE

А Ви знаєте, як перетворити ідею у бізнес? За яку ідею варто братись? За якими критеріями необхідно провести аналіз майбутнього проекту? Які маркетингові та продажні стратегії варто застосувати на етапі створення бізнесу? Як правильно написати бізнес-план? Де знайти інвестора? Як працювати з майбутніми клієнтами? Де черпати щоденну мотивацію для роботи над власним стартапом? 

Запитань, які варто задати собі перед перетворенням ідеї у бізнес є надзвичайно багато. Відповіді на них можна отримати, пройшовши шлях успішних стартапів. Але не тільки...

Школа розвитку SPE запрошує Вас на курс "Закони успішного стартапу: Як знайти на втілити свою ідею?"

Ціллю курсу є отримання учасниками знань, які потрібні для переходу від "ідеї до бізнесу". Результатами курсу є реальні проекти, готові до впровадження та фінансування!

Курс рекомендований усім, хто бажає навчитись реалізовувати власні ідеї, розвиватись в бізнесовому напрямку, мріє створювати нові продукти.

Після проходження курсу Ви навчитесь опрацьовувати власні ідеї за спеціальною системою "оцінки ідей", сформуєте середовище однодумців, які сприятимуть Вам у реалізації ваших ідей, зможете перетворювати існуючі потреби у нові можливості, знатимете формулу "успішного стартапу", зрозумієте хто/що Вам потрібні для досягнення своїх фінансових цілей, зможете отримати підтримку для запуску ідеї в бізнес.

Початок курсу - 17 жовтня 2016 року о 20.00.

Місце проведення курсу: м. Львів, вул. Шпитальна, 9, оф. 8 (2 пов.)

Детальнішу інформацію можна знайти тут

Реєструйтесь на курс "Закони успішного стартапу: Як знайти на втілити свою ідею?".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення