Відкриття нового авторинку у Львові

Відкриття нового авторинку у Львові

#carbaZar - найбільший авторинок Львова та області!

Близько 12 000 вживаних автомобілів у Львові та Львівській області щодня готові змінити власника, а понад 67 000 людей цікавляться пошуком та купівлею авто щомісяця. 

У відповідь на такий ринок вже з 18 травня у Львові з’явиться #carbaZar — сучасний авторинок, що здатний вмістити понад 2500 машин та поєднає усіх автолюбителів у віртуальному digital-клубі #carbaZarclub.

Ідея #carbaZar — у поєднанні переваг фізичного авторинку, де можна на власні очі побачити потенційне нове авто та зустрітися з власником, та #carbaZarclub - digital-клуба з вигідними пропозиціями супутніх товарів та послуг.

У сучасному світі бізнес розвивається за критеріями новітніх технологій, автоматизації, якісного сервісу та зменшення собівартості виробництва продукту. #carbaZar існуватиме для того, щоб надавати людям середовище з якісним сервісом для швидкого продажу та купівлі автомобілів. 

Володимир Москалюк, СМО #carbaZar:
«Ми прагнемо стати найбільшим торговим майданчиком вживаних автомобілів у Західній Україні, з найкращим сервісом, обслуговуванням, новітніми комунікаціями та автоматизацією».

Театр починається з вішаків, а авторинок — із заїзду, саме тому — зручний під’їзд до «Арени Львів» і безкоштовна парковка для покупців, які є членами клубу #carbaZarclub. #carbaZar відкритий до партнерства і зараз активно залучає партнерів з різних сфер, які можуть бути цікаві автомобілістам. Йдеться не лише про деталі для автомобілів, СТО та автомийки. 

Любомир Ладнюк, CEO #carbaZar:
«У Львові нарешті має бути ринок, де в одному місці можна зробити все: придбати авто, оформити угоду нотаріально та відразу ж мати можливість придбати страховку та ін.. Якщо потрібен кредит на вживані авто — ця банківська послуга теж повинна бути доступна прямо на ринку».

У #carbaZar втілюється концепція взаємної вигоди — це місце зустрічі своєрідного клубу за інтересами. Тут зручно і швидко продають і купують авто, знаходять і замінюють потрібні деталі, отримують якісні послуги та консультації спеціалістів. Отож, поки «Арена Львів» зафарбовується у жовтий, усім автовласникам приготуватися та бути готовими до старту — #carbaZar розпочинає роботу вже 18 травня.

Дізнатися більше можна на сайті !
Контакти:
067 777 3027 
Арена Львів
Щосуботи з 18 травня
З 07.00 до 14.00

Коментарі до події (1)
  • Оксана Воробель 09 Травня

    Супер. Давно потрібно було такий ринок у Львові!
Отримуйте
регулярні оновлення