Збрання жіночого клубу Egoistk@

Збрання жіночого клубу Egoistk@

Наш клуб засновано у липні 2018 року, і сьогодні його членами є 55 успішних, активних жінок, які хочуть та мають можливість щось змінити. У першу чергу – у своєму житті, левова частина якого присвячена сім'ї та роботі. Це клуб однодумців, які, збираючись разом, мають на меті провести час із користю для себе, для свого внутрішнього розвитку. Ми зустрічаємося, щоб поспілкуватися на теми, які турбують кожну жінку: краса і мода, здоровий спосіб життя, правильне харчування, методи першої домедичної допомоги й самооборони, йога,мистецтво, фотографія, кулінарія, психологія, - все, що надзвичайно цікаво, але на що завжди катастрофічно бракує часу. Наші спікери – самі члени клубу та запрошені фахівці, які професійно відкривають заявлену тему.

Перша зустріч клубу Egoistk@ присвячена моді та стилю. Наш спікер - Анна Зволянська, професійний стиліст, автор іміджу багатьох відомих тележурналістів і ведучих, політиків і бізнесменів, стиліст телеканалів Інтер та СТБ у 2010-2017рр., головний стиліст двох сезонів проекту «Майстер-шеф» Ектора Хіменес-Браво, член команди стилістів «Євробачення» 2018 р. Школа Анни Зволянської для тих, хто хоче знайти або удосконалити свій стиль, вперше створити власний мудборд і більше ніколи не витрачати гроші на одяг, який не пасує. Розібратися, як правильно за допомогою аксесуарів та одягу підкреслити особливості зовнішності.

Будемо раді, якщо знайдете можливість відвідати наш захід, сподіваємося, що виданню цікаво буде висвітлити цю подію у світському житті Львова на своїй сторінці. 
 
Контактна особа: Галина, тел.: (093) 129 12 37.
 
До зустрічі!
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення