Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку

Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку

Всі анонси від: Кінотеатр "Планета Кіно"

Хоробрий хлопець Еспен уже встиг зарекомендувати себе перед королем і королевою тим, що врятував їх дочку, прекрасну принцесу Крістін, із лап троля. Але тепер усій його рідній землі загрожує, напевно, ще більш страшна доля – хтось отруїв короля та королеву, а про протидію від цієї отрути ніхто ніколи й не чув. Тільки Еспену прийшла в голову одночасно геніальна та безумна ідея – він чув про Золотий замок, недалеко від якого є джерело Живої води. Вона-то й може оживити короля та королеву. І відправиться з ним у цю небезпечну подорож сама принцеса Крістін. На їх шляху буде багато пригод і несподіваних знайомств, але мета стоїть будь-яких зусиль.

Фільм зняв Міккель Бренне Сандемусе, який у цьому амплуа раніше займався проектами "Залишитися в живих 3" (2010), "Таємниця Рагнарока" (2013), "Еспен у королівстві тролів" (2017).

Ролі в картині виконали: Вебьйорн Енгер ("Еспен у королівстві тролів" (2017)), Еллі Харбоу ("Хвиля" (2015), "Еспен у королівстві тролів", "Тельма" (обидві 2017)), Мадс Сьйoгард Петтерсен ("Едді "Орел"" (2015), "Еспен у королівстві тролів", "12-а людина" (обидві 2017)).

Прем'єра стрічки сталася 18 серпня 2019 року на Кінофестивалі в Гаугесунні, Норвегія.

Рейтинг: 6.50.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення