Найцікавіші ідеї подарунків на Миколая

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
03 грудня 2023

Наближається одне чи не найулюленіше свято всіх дітей та дорослих - День святого Миколая!
За новим стилем його відзначатимуть 6 грудня!

Найцікавіші ідеї подарунків на Миколая

 

А ви вже написали листа Миколаю?  Чудотворець Миколай дуже любить чемних дітей, від приносить їм багато солодощів і іграшок. Починаючи з початку грудня діти починають відправляти свої метрові листи Миколаю, а батьки ламають голову де вибрати оригінальні та цікаві подарунки. Класти подарунки під подушку потрібно не тільки дітям, а ще й друзям, коханим та родичам. Сайт MoeMisto.ua знайшов найкреативніші подарунки, від яких будуть в захваті усі ваші знайомі.

 

Для найменших

  • оригінальні нічники, які можуть стати хорошими друзями малюкам.

  • ігровий бортик. Такий подарунок не тільки надійний для дитини, адже коли вона підростає то хоча пізнати усе й уся навколо, бортик можна використовувати як іграшку. Дитина буде розвивати логіку складаючи великі пазли-подушки.

 

Дівчаткам

  • у кожної дівчинки з самого дитинства закладено любов до кухні та готування їжі. Мініатюрний набір кухонних приборів та кастрюль обов`язково порадує маленьких господинь.

 

  • іграшковий дім для ляльки. Мрія кожної дівчинки ще з дитинства. Колись такі речі практично неможливо було купити, зараз такий подарунок принесе неймовірну кількість емоцій дитині. 

 

Хлопчикам

  • для хлопчиків - іграшковий залізничний поїзд. За таким заняття час пролітає неймовірно швидко. Та й цікаво буде усій сім`ї.

  • маленьким бешкетникам буде цікаво погратись іграшковими пістолетами та побути у ролі пірата або розбійника.

 

Чоловікам та жінкам

  • стильний браслет та годинник зможе вирізнити вашого чоловіка із сотні інших. Це може бути доповнення до образу та найкращий подарунок від Миколая подарований з любов`ю.

  • оригінальний чехол на телефон із натурального дерева. 

  • теплі вязані пледи - незамінний подарунок для зими

  • дерев`яний піднос із дерева, буде потрібний для холодних зимових ранків.

  • останнім часом нам важко уявити своє життя без інтернету та різних соціальних мереж. Кожен день оновлюють інстаграм понад тисячі людей та моніторять сторінки у пошуках цікавих фото. Хорошим подарунком на Миколая буде фотофон.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...