Тест: Що вам цьогоріч принесе Миколай

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
04 грудня 2023

Щорічно, кожен українець від малого до великого, зранку 19 грудня чекає побачити у себе під подушкою довгоочікуваний подарунок.

Так, ми українці народ простий, чекаємо отримати гостинець, і на день народження, і на іменини, і на новорічні свята.

Святий Миколай любить чемних та слухняних дітей, це ми знаємо ще з дитинства. Таких дітлахів він щедро нагороджує найкращими дарунками.

Бешкетники не залишаються без уваги. Зранку поклавши руку під м'яку подушку вони знаходять там...різку, яка не буде залежуватись цілий рік, а вправно використовуватимесь батьками для виховання свого чада.

Тест: Що вам цьогоріч принесе Миколай

Друзі, якщо ви думаєте, що вже виросли і чудотворець Миколай залишить вас без подарунка, то це аж ніяк не так. 

Варто лиш вийти на вулицю, подивитись в небо і уважно придивитись, а чи не видно там сивої бороди і червоного мішка. Якщо ні, то так тому і бути - залишитесь без подарунка. Але, якщо ви побачили не тільки сиві хмари, то Святий Миколай незабаром завітає і у вашу хату.

Ми вирішили допомогти вам, і ніби за допомогою чарівної палички відчинити занавісу таємниці, тим самим дізнатись, що вам приготував Миколайко.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...