Неймовірна Україна: Куди відправитись на травневі вихідні 2018

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
27 квітня 2018

Отож, щорічні травневі вихідні от-от настануть. А тому, варіант провести їх в романтичній атмосфері на одинці з гаджетом вже не актуальний.

Все більше молоді, намагається відвідати нові місця та провести якомога більше часу на природі. Чи то аби запостити нові фото в соціальні мережі, чи то дійсно з'єднатись із зеленим середовищем.

Так чи інакше, хороші вихідні - заплановані вихідні.

Афіша Тернополя MoeMisto підготувала 5 ідей для хорошого відпочинку на період травневих свят

 

Неймовірна Україна: Куди відправитись на травневі вихідні 2018

 

  • Фестиваль "Сакура-фест" - Ужгород

​Коли: 27 квітня - 2 травня

Де: м. Ужгород

У ці дні засаджені сакурами вулиці Довженка і Ракоці, а також прилегла до набережної площа Пушкіна, яку іноді називають Сакурова алеєю, перетворюються у неймовірний райський сад.

У межах фесту пройдуть традиційні щорічні заходи:

  • висадка нових саджанців сакури;
  • фестиваль вина і меду «Сонячний напій» та сільськогосподарський ярмарок;
  • II фестиваль рожевого вина "Sakura Wine", де на вас чекають кращі винороби, найсмачніша їжа, дегустації, лекції та безліч розваг у винних підвалах "Совиного гнізда"; міжнародний фестиваль вогню - Fire Life Fest 2018;
  • спортивні змагання Uzhgorod Open;
  • виставки художньої творчості, творчі конкурси та літературні квести, цікаві майстер-класи;
  • концерти місцевих колективів; фуд-корт.

 

  • Заповідник Асканія нова - Херсонська область

Де: Херсонська область, Чаплинський район, смт. Асканія-Нова, вул. Паркова 15

​В заповідник входять зоопарк, степ, дендрологічний парк. Ті хто любить дику природу, будуть в захваті від розкішного степу, який в будь яку пору року вражає своїми розкішними барвами.

В безпосередній близькості від відомого біосферного заповідника, розташований затишний та комфортабельний готель, детальніше тут 

 

  • Виставка тюльпанів на співочому полі - Київ

Де: вул. Лаврська, 33, Київ

Коли: 27 квітня - 27 травня, з 10.00.

Вартість: 50 грн для дорослих, для дітей - 25 грн.

Виставка тюльпанів "Навколо світу" проходитиме на території парку Співоче поле.

У програмі:

- Унікальні інсталяції: 3700 м² Печерського ландшафтного парку будуть прикрашені неймовірними і казковими квітковими експозиціями.
- Найдовша всесезонна тюбінг гірка: 70 м справжнісінької радості та адреналіну для дітей та дорослих.
- Різні тематичні виставки та святкові заходи: виставка робіт "Ландшафтного дизайну" Еко-ярмарок, День Матері, караоке на Співочому та святкування дня Києва.
- Дитячий парк атракціонів.
- Перший в центрі мотузковий парк.
- ярмарок хендмейду.

Для багатодітних сімей, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - вхід безкоштовний!

 

  • День міста у Львові - Львів

​Де: м.Львів

Коли: 4-6 травня

Цьогоріч неймовірно архітектурному Львову виповнюється 762 роки! З нагоди цього свята місто підготувало чимало святкових атракцій. Святкуватимуть львів'яни та гості міста цілих три дні. Ох, чи вистачить сил на ті забави, подивимось.

А тим часом жителі міста кличуть до себе на гостини.

  • с. Кривче, Тернопільська область - Тернопільська область

Де: с. Кривче, Борщівський район, Тернопільська область

Кривченський замок - замок у с. Кривче Борщівського р-ну Тернопільської обл., Пам'ятка архітектури, оборонна фортифікаційна споруда, археологічна пам'ятка і туристичний об'єкт державного значення

Головною цікавинкою Кривче, заради якої сюди їдуть з усієї країни, безумовно, є печера Кришталева. Хоча ні граму кришталю в печері немає, вона отримана назву "Кришталева" (або "Кристальна") завдяки гіпсовим утворенням - різнокольоровим кристалам.  Довжина туристичного маршруту лабіринтами печери складає 2,5 кілометри, тривалість - близько півтора години.

Печера є сухою і легкою для проходження. Маршрут має електричне освітлення. Постійна температура всередині печери - 10.6 градусів.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...