ТОП-5 популярних дитячих книг для вашого чада

Діана Гончук
Автор:
Діана Гончук
03 грудня 2020

Книга - це завжди хороший подарунок, як для дорослого, так і для дитини.

Цікава дитяча література, однозначно завойовує симпатію читачів, та не затримується надовго на полицях книгарень. Проте, не завжди друковані новинки швидко розлітаються до рук своїх нових власників.

Будь який читач, високо оцінює хорошу літературу, їй не потрібна жодна реклама. Маркетинг тут ні до чого. Ось купила книгу з гарною палітуркою своїй дитині, а те що всередині, не читається зовсім. І це досить поширені випадки.

За останні десятиліття, якість і різноманітність літератури просто збиває з ніг. Добре це чи погано? Та однозначно добре. Але от, зацікавити своє чадо друкованим виданням часом буває безкінечно важко. 

ТОП-5 популярних дитячих книг для вашого чада

Отже, Афіша Тернополя MoeMisto зробила підбірку із ТОП-5 популярних дитячих книг для вашого чадаякі дійсно варті вашої уваги.

 

  • 36.6 котів-детективів (Г. Вдовиченко)

36 і котів 6 - саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко - оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

  • Комп і компанія (А. Коршунова)

Такий собі типовий «комп'ютерний черв'як». Але на цих літніх канікулах все пішло не за планом: батьки закинули Владика в село, де не було комп'ютера та Інтернету, а натомість знайдеться купа родичів, компанія нових друзів, таємні тренування, несподівані захоплення та випробування.

ВВС Україна визначила цю повість найкращою книжкою 2017 року у дитячій номінації. Написала її сумська письменниця Анна Коршунова - вона працює в Сумській обласній гімназії-інтернаті для обдарованих дітей. Медіапедагог, викладає основи журналістики та медіаграмотності. Також Коршунова - кандидат географічних наук. 

  • Гості на мітлі (В. Рутківський)

Стара відьма разом зі своїм слугою, чаклунським котом Аристархом, отримала відрядження з Лисої гори. Вона має прилетіти до рідного села, де ще малою зазнала безліч принижень та образ, и викрасти якусь дівчинку для толо, щоб зробити її своєю ученицею. Спочатку страшні посланці навіть перевиконують план ..

  • Фантастичні історії на добраніч (Е. Мозер)

Книжка Мозера "Фантастичні історії на добраніч" складена з найкращих оповідок та ілюстрацій із понад десяти його раніших книжок. У ній маленькі читачі зустрінуться з котом Ксав'є Хутрорудом, що полюбляє книжки, хвостатими пожежниками із Мишеграду, мовчазним мурахоїдом Джакомо з-під Ведмедінгтена та безліччю інших, веселих і кмітливих звірят. Знаєте, як навчити кенгуру їздити на лижах? А хто знайшов черепашачий скарб? І як на космічному качкольоті долетіти до зірок? Про це та більше дізнаєтеся з книжки.

  • Джуді Муді проголошує незалежність (М. Меган)

Це так обурливо, коли в тебе - купа обов'язків і жодниої свободи! Щодня треба причісуватися, чистити зуби, застеляти ліжко, годувати Мишу, а ще - бути доброю де меншого брата! Джуді Муді вирішила проголосити незалежність. Та їй доведеться докласти чимало зусиль, аби переконати батьків, що вона може бути самостійною й відповідальною.

Діліться прочитаним разом із Афіша Тернополя MoeMisto :)

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...