ТОП-7 цікавих закладів в Тернополі, які варто відвідати

Афіша Тернополя
Автор:
Афіша Тернополя
07 серпня 2023

У Файному місті безліч цікавих закладів зі смачною традиційною та оригінальною кухнею. І щороку їх перелік поповнюється, не дивлячись ні на що. У добірці від "20 хвилин" - ресторани та кав'ярні Тернополя, які відкрились  недавно, але вже встигли стати популярними і серед місцевих, і серед туристів.

ТОП-7 цікавих закладів в Тернополі, які варто відвідати

Усі заклади харчування в Тернполі ви можете знайти на порталі ТОП-20

«56 кабінет»

Про заклад: Сімейний заклад з європейською кухнею та унікальною атмосферою. Витончений сучасний інтер’єр,  страви від професійного шефа та приємна атмосфера закладу прикрасять будь-який Ваш сніданок, бранч, обідню перерву чи затишний вечір з найближчими!

—  Ми знаходимось біля 3-ї школи і випускники і ті люди, які навчались у цій школі, вони знають, що у 3-й школі є всього лиш 55 кабінетів. І ми вирішили зробити кабінет, в якому можна все і тому з цього моменту з'явилась назва 56-го кабінету, — зазначив засновник закладу в інтерв'ю для одного з місцевих видань.

Перші страви, салати, сніданки, неймовірні пасти та піци, різноманітні десерти та напої – все це і більше Ви знайдете у «56 КАБІНЕТ». Тут пропонують скуштувати крафтове вино, є неабиякий вибір сніданків, а каву завярюють декількома способами.

56 Кабінет Тернопіль фото

Адреса:  м.Тернопіль, вул. Грушевського 1

Телефон: 067 740 00 56

Меню: 56kabinet.te.ua

Реберня Тернопіль

Про заклад: 

Реберня — монопродуктовий демократичний ресторан. Тут ребра і до ребер. Готують страву за авторським рецептом, який проробляли 3 роки. Особливістю є секретний маринад, завдяки якому зверху утворюється ніжна скоринка, що дозволяє залишатися ребрам соковитими всередині.

Реберня в Тернополі, Тернопіль - Відгуки, графік роботи, адреса

Процес приготування ребер відбувається на мангалі, який розроблений за відомою технологією «швенкер» спеціально для нашого закладу. Додатково облаштована система гідрофільтрів перетворює дим на водяну пару, завдяки чому ні в закладі, ні зовні не чути запах диму. Готуються ребра тільки на відкритому вогні.

Фішка ребер – чорні смужки від вогню і це не означає, що вони підгоріли – справа в спеціальній технології приготування. До речі, гості можуть спостерігати за процесом приготування на мангалах.

Реберня - фото 8

Адреса:  м. Тернопіль, вул. Шевченка, 27А

Телефон: (098) 583 03 32

Меню: reberniaternopil

Ресторація «Фляшка» 

Про заклад: 

«Фляшка» розташована в тернопільському «італійському дворику», в будівлі з більш ніж 150-річною історією. Кожна деталь нашого інтер’єру: антикварні та раритетні речі, меблі, посуд – не просто пронизані духом минулих епох, а створюють неповторне відчуття присутності історії десь поруч!

Фляшка Тернопіль - 40 реальних відгуків - ТОП 20

 

«Фляшка» об’єднала в собі чотири епохи, двох останніх століть. У нас можна скуштувати страви Української, Польської, Австрійської та Угорської кухонь. Різноманіття смаків і культурних особливостей у нашому меню точно подарують Вам неймовірні враження.

Фляшка Тернопіль відгуки фото

Адреса: м.Тернопіль пр. Тараса Шевенка 1

Телефон: +38 67 160-77-73

Меню: https://flyashka.te.ua

Ресторан NOM

Про заклад: 

Заклад запрошує на святкування весіль, корпоративних вечірок, банкетів, днів народжень, фуршетів, дитячих свят, а також прийом ділових делегацій, конференцій та презентацій. Тут пропонують страви європейської кухні, напої, бізнес-ланчі.

 portfolio-item-1

У закладі є неабиякий вибір м'ясних страв та страв з морепродуктів. Також тут є досвід проведення куланрних майстер-класів. 

Розташування закладу вдале й тим, що із деяких столиків можна помилуватись миловидним виглядом на Тернопільський став. 

На зображенні може бути: їжа та у приміщенні

Адреса:  Тернопіль, вул. Білецька, 1

Телефон: 0987771237

Меню:  restaurant_nom/

Ресторан Passenger

Про заклад:  Готельно-ресторанний комплекс "PASSENGER" ("Пассенгер") пропонує: банкетний зал. конференц зал. страви європейської кухні, живу музику, комплексні обіди.кальян, готельні номери.

Passenger Gastro Bar - Сучасна українська кухня

Концепція закладу нагадує атмосферу вагона-ресторану в потязі. Враження наче ти дійсно в потязі, звуки потяга, на стіні телевізор зі змінючимся пейзажем.

Тут ви зможете скуштувати знайомі страви у новій інтерпрітації та особлівій атмосфері.

Ресторани Пассенгер фото

Адреса:   м. Тернопіль, вул. Хмельницького, 14А

Телефон: 096 086 56 89

Меню:   passenger_gastro_bar/

Наливочна «Вишняк»

Про заклад: «Вишняк» — місце в центрі Тернополя де можна скуштувати смачну наливку, крафтового приготування. Взимку тут також готують глінтвейн. Заклад створений за мотивами львівських наливочних, яку в цьому місті так полюбились туристам.

У закладі працює і доставка напоїв, які ви замовляєте. Там можна не лише зігрітись стаканчиком ароматного напою, але й придбати пляшку в подарунок рідним чи друзям. 

Вишняк - наливочна | Доставка алкогольних напоїв та їжі в Тернополі від 30  хв

Адреса: вулиця Гетьмана Сагайдачного, 6б, Тернопіль

Телефон: +38 068 330 1875

Меню: vyshniak.te.ua/ua/#catalog

«Карма» Modern Society на Валовій

Про заклад:  Кав'ярня-сестра улюбленої «Карма-кави». Тернополянам полюбився задяки сніданкам, які можна смакувати впродовж всього дня. 

Заклад пропонує широкий вибір десертів та апетитні круасани. 

Гостей пригощають різними кавовими напоями, приготованими на основі свіжозмеленої кави за унікальними американськими, італійськими, в'єтнамськими та японськими рецептами. В основному меню європейські десерти та випічка. У карті напоїв також є німецькі чаї з натуральними ефірними маслами.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Адреса: м.Тернопіль, вулиця Валова, 5

Телефон: +380 66 660 92 62

Меню: https://karmakava.com.ua/

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...