10 найочікуваніших фільмів 2017 року

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
26 грудня 2016

2017 рік Півня обіцяє бути дуже багатим на нові прем'єрні стрічки у світовому кінематографі. Тому кіноманів чекають неймовірні сюрпризи майже щомісяця. На екрани будуть виходити як продовження бестселерів, таких як «Людина-павук», «Чужий», «Зоряні війни», «Форсаж» Обитель зла» і «Пірати Карибського моря», так і гучні новинки «Темна башта» і «Ліга справедливості» та іншгі. 
Отож, які найбільш очікувані фільми 2017 року, які зможуть увійти в історію світового кінематографу.
 

10 найочікуваніших фільмів 2017 року

Кредо Вбивці
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
Дата виходу: у Росії 5 січня 2017 року, у світі 21 грудня 2016 року
Режисер: Джастін Курзель.
У головних ролях: М. Котійяр, Е. Девіс, М. Фассбендер, Б. Глісон, Д. Айронс.
Один з найбільш очікуваних фільмів 2016/2017 року заснований на популярній серії комп’ютерних ігор Assassin’s creed. Крім захоплюючих спецефектів, режисери та продюсери обіцяють вельми «закручений сюжет, заснований на декількох епізодах гри.

Сюжет: Дія стрічки відбувається в XIV столітті в Іспанії. Головний герой Каллум Лінч (прототип Дезмонда Майлса) потрапляє до в’язниці, де його мають стратити. Але одна секретна організація хоче вилучити з його мозку генетичну пам’ять, щоб дізнатися секрет предка Каллума – ассасина Агілара де Нерха. На жаль зробити це не вдаось, і пам'ять Лінча залишилась. Тому він ведений баченнями з життя свого прабатька, відправляється в захоплюючу подорож в обмін на свободу.

Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки
Жанр:
фентезі, бойовик, комедія, пригоди
Дата виходу: 25 травня 2017 року
Жанр: комедія, фентезі, пригоди, бойовик.
Режисер: Еспен Сандберг і Хоакім Роннинг.
У головних ролях: Д. Депп, О. Блум, Х. Бардем, Б. Туэйтс, К. Скоделарио.

Сюжет: Давній ворог Джека по імені Салазар вирвався на волю з Диявольського Трикутника! Він мріє знищити усіх піратів, в тому числі і славнозвісного пірата Джека Горобця, і завоювати усі моря навколо. Єдине, що моде допомогти Джеку Горобцю  у боротьбі з Салазаром – це тризуб Посейдона, який здатний дати своєму власникові безмежний контроль над морями. Чи зможе капітан Джек Горобець роздобути власність Посейдона і здолати Салазара?

Чужий: Заповіт
Жанр: жахи, фантастика, пригоди, бойовик, трилер
Режисер: Рідлі Скотт
У головних ролях: К. Уотерстон, М. Фассбендер, Н.Рапас, К. Эджого, Р. Пірс
Дата виходу в Росії: 3 серпня 2017
Ця кінострічка є продовженням науково-фантастичного фільму жахів режисера Рідлі Скотта «Прометей» і вона цілком може очолити список найбільш очікуваних для любителів жанру.

Сюжет: Дія фільму відбувається на віддаленому ділянці нашої галактики. Група астронавтів подорожує по всесвіту на кораблі «Заповіт» у пошуках незвіданої «райської планети». Під час експедиції на одну із зірок, команда знаходить вижившого у попередній експозиції андроїда Девіда. Але як виявилося, він не єдиний мешканець інопланетного світу.
 

Ліга Справедливості. Частина 1
Жанр: бойовик, фентезі, пригоди, фантастика.
Режисер: Зак Снайдер.
У головних ролях: Е. Міллер, Б. Аффлек, Е. Адамс, Е Херд, Р. Гадот.
Дата виходу в Росії: 16 листопада 2017.
Черговий фантастичний бойовик за мотивами DC Comics з серії фільмів про супергероїв.

Сюжет: Насувається небезпека з космосу. Могутній правитель планети Апокаліпсис Дарксайд, який володіє неймовірними суперздібностями, прибув на Землю, щоб знищити все живе. Але чи вдасться цей підступний план? Адже на його шляху стала об’єднана команда усіх супергероїв: Бетмен, Діана Прінс, Флеш, Акамен і Кіборг.



Зоряні війни. Епізод VIII
Жанр: фантастика, пригоди, бойовик, фентезі
Режисер: Райан Джонсон
У головних ролях: А. Драйвер, К. Фішер, Д. Рідлі, О. Айзек, Д. Глісон
Дата виходу в Росії: 14декабря 2017
Восьма частина саги анонсована ще на початку 2015 року, а вихід картини був намічений на травень 2017. Але в зв’язку з тим, що попередня частина справила фурор на світових кіномайданчиках, прем’єру відсунули на 7 місяців. 

Сюжет: Трійка головних героїв – Фін, Рей і За Дэмерон стануть ватажками великої армії повстанців для того, щоб разом протистояти зраднику Кайло Рену, який перейшов на бік Темних сил. Чи вдасться їм вистояти та перемогти в сутичці з жахливими клонами-воїнами, покаже дата виходу кіноновинки.

Диво-жінка
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
Дата виходу: 1 червня 2017 року
В ролях: Галь Гадот, Крис Пайн, Дэнни Хьюстон, Робин Райт и Дэвид Тьюлис.
Майбутній супергеройський фільм режисера Петті Дженкінс заснований на однойменному коміксі видавництва DC Comics і четвертий фільм Розширеної всесвіту DC після «Загону самогубців».

Сюжет: На початку 20-го століття, принцеса амазонок Діана, яка живе на острові Теміскіра, зустрічає американського військового льотчика Стіва Тревора, коли його викидає на берег. Дізнавшись від нього про події Першої Світової війни, вона залишає свій будинок, щоб покласти край війні.


 

Кінг Конг: Острів черепа
Жанр: фентезі, бойовик, пригоди
Дата виходу: 9 березня 2017 року
В ролях: Том Хиддлстон, Бри Ларсон, Сэмюэл Л. Джексон, Тоби Кеббелл, Кори Хоукинс

Сюжет: Дія фільму переносить глядача в 70-і роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію до Острова Черепа, вічно покритого туманом, на якому колись був спійманий Кінг-Конг, щоб знайти зниклого брата і якусь таємничу субстанцію. Під час нелегких пошуків мандрівникам доведеться зіткнутися з кошмарним світом монстрів моторошного острова.

Людина-павук: Повернення додому
Жанр
: бойовик, пригоди, фантастика
Дата виходу: 6 липня 2017 року
В ролях: Том Холланд, Майкл Китон, Джейкоб Баталон, Лаура Хэрриер, Тони Револори, Букем Вудбайн, Роберт Дауни-младший та інші. 

Сюжет: Історія про шкільні роки Пітера Паркера/Людини-павука, якому доведеться зіткнутися з новими ворогами в Нью-Йорку.

Війна планети мавп
Жанр: фантастика, бойовик, драма, пригоди
Дата виходу: 13 липня 2017 року
В ролях: Вуді Гаррельсон, Енді Серкіс, Габріель Чаваррі  

Сюжет: Після подій останнього фільму на Землі стає жарко. Люди і мавпи знаходяться в постійній напрузі і справжня війна – це тільки питання часу. Але хто завдасть удару першим?  В центрі сюжету - Цезар, який став справжньою легендою для своїх родичів. Режисер порівнює його з Мойсеєм, адже Цезар поведе расу мавп у світ без людей, у кращий світ. Але йому не вдасться цього зробити, не вдасться створити рай для мавп. Можливо, в новому фільмі нам покажуть фінальний акорд життя Цезаря.

Росомаха 3
Жанр:
фантастика, бойовик
Дата виходу: 2 березня 2017 року

Сюжет: Логан нарешті може відійти від усіх справ і спробувати почати жити тихим і спокійним життям. Він довгий час воював і тепер втомився. Фільм розповідає про останній сутичці непереможного мутанта. Є те, що не зможе змінити навіть сам Логан. Однак його старий ворог поклав око на його рідних і має намір через них поламати життя головного героя. Чи зможе втомлений і пошарпаний часом Логан дати відсіч злу?
Можливо, фільм отримає категорію R, тобто 18+ і буде останніми про пригоди невразливого Росомахи, це навіть підтвердив Х’ю Джекман. Ходять чутки, що у фільмі його навіть уб’ють.



Отож, з нетерпінням чекаємо на вихід 10-ки найкращих кінопрем'єр нового 2017року, а поки що йдемо у Кіно у Вінниці і дивимось те, що пропонують зараз!)

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...