Куди поїхати кататися на лижах?

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
28 грудня 2016

Уявлення про відпочинок у всіх різне. Деякі полюбляють ніжитись на березі моря, інші - екстрималити. Відпочинок на гірськолижних курортах - найкращий спосіб провести свою відпустку в русі та отримати “здоровецьку” порцію приємних емоцій та вражень. Але виникає запитання: куди ж поїхати? MoeMisto.ua підготувало підбірку 5 ГК у 4 різних країнах.

Куди поїхати кататися на лижах?

 1. ГК “Буковель” Україна

 Найкращий, найсучасніший та найпопулярніший гірськолижний  курорт України. Ця популярність заслужена по праву, тут ви знайдете  62 чудові гірськолижні траси з підсвіткою і системою штучного  засніження. Ви зможете кататися навіть вночі.

 Деталі туру на MoeMisto.ua

 
 

2.  ГК “Гудаурі” Грузія

Наймолодший і найперспективніший курорт Кавказу з невисокою  ціною. Гірськолижні тури починаються надзвичайно рано, сніжний покрив тримається тут з листопада до травня і досягає 2-х метрів. Є дуже популярна luxury-послуга -  доставка до вершини за допомогою вертольоту, на якому можна добратися до схилів ближніх і дальніх вершин, в тому числі і до розкішних засніжених полів Хрестового перевалу.

Деталі туру на  MoeMisto.ua

 3. ГК “Закопане” Польща

 Гірськолижний курорт  “Закопане” - “зимова” столиця Польщі.  Знаходиться на самому її  півдні біля підніжжя єдиних в країні гір  альпійського стилю. Сюди приїжджають не тільки заради лижних  трас, але і заради своєрідного гуральського фольклору, живописної  архітектури та іншого.

 Деталі туру на MoeMisto.ua

 
 

4. ГК “Драгобат” Україна

Курорт - відомий усім шанувальникам гірськолижного відпочинку. Один із найвисокогірніших в Україні. За останні 30 років не було зафіксовано ніжодного зимового дня без снігу. Сезон триває аж до травня. Є лижна школа, яка поставить  будь-кого на лижі. Відмінне місце для фрірайдерів.

Деталі туру на MoeMisto.ua

 
 

 5. ГК “Банско” Болгарія

 Болгарія - не тільки звичний для нас приморський курорт, але і  унікальний гірськолижний регіон. Банско - відносно молодий курорт з  розвиненою інфраструктурою та якісними схилами. Тут не буде  нікому нудно, навіть якщо ви далекі від лижного спорту, ви знайдете  цікаві для себе можливості екскурсійного туризму у невеличкому    містечку.

 Деталі туру на MoeMisto.ua

 

Отож, обираємо тури з Вінниці і сміливо вирушаємо у поїздку!   

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Чи часто українці беруть цілодобовий кредит? (новини компаній)
Чи часто українці беруть цілодобови... У зв'язку із повномасштабним вторгненням життя українців, на жаль, стало вкрай непередбачуваним. Ніхто не знає в який мо...
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...