20 цікавих комедій, які точно піднімуть настрій

Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
03 лютого 2022

Потрібно не тільки працювати і досягати цілей, а ще й відпочивати. Перегляд фільмів хороший спосіб розслабитись, підняти собі настрій та гарно провести час. Отож, пропонуємо відволіктися від усього, вибрати якийсь комедійний фільм і розслабитися. Поїхали?

20 цікавих комедій, які точно піднімуть настрій


1. Любов від всіх хвороб
Сюжет: Роман постійно «знаходить» у себе важкі хвороби і дістає ними свого товариша Димитрія — лікаря. Димитрій втомлюється від його постійних «діагнозів» і вирішує знайти другові жінку. Ось тільки зробити це не так-то просто, бо дівчата, що приходять на рандеву, до кінця вечора в паніці тікають від головного героя. Покласти край стражданням Фобер допоможе сестра Димитрія, Анна, але обставини їх зустрічі важко назвати романтичними.
Трейлер:
 



2. Кохання з перешкодами або Щастя ніколи не приходить одне

Сюжет: Це історія про двох людей з радикально різними поглядами на стосунки між чоловіками й жінками. Він, Саша Келлер, живе музикою, нічними клубами, боїться появи дітей у своєму житті та не визнає дівчат, старших 29 років. Проте з тими, хто молодші цього віку, він залюбки проводить весь свій нічний (та й денний) час.
Вона, Шарлотта, мати трьох дітлахів, що встигла двічі вийти заміж (до того ж, один з її чоловіків був клієнтом боса Саші), розчарувалася в чоловіках й переконана, що втретє на ті самі граблі не наступить. Супроти здорового глузду ці двоє зустрічаються. Хто зна, що з цього вийде?..
Трейлер:


3. За бортом
Сюжет
: Леонардо, примхливий плейбой-мільйонер, одного разу вивалюється за борт своєї яхти. Після падіння він втрачає пам'ять, потрапляє в лікарню, а рознощиця піци Кейт, пристрасно бажаючи помститися хлопцеві за хамство, запевняє його, що він - її чоловік і батько трьох дітей. Чим обернеться ця авантюра? І скільки кроків від ненависті до любові?
Трейлер:


4. Патрік
Сюжет: Сара ніяк не може привести своє життя в порядок: кар'єра не складається, особисте життя повне розчарувань, а батьки ставляться зі зневагою. Останнє, що їй зараз потрібно - це розпещений і примхливий мопс на ім'я Патрік, який буквально вривається в життя бідної дівчини. Але якщо люди не змогли стати для Сари друзями, може, це вийде у собаки?
Трейлер: 


5. Татусі без шкідливих звичок або Сім’ю не вибирають
Сюжет: 

Жінки Алекс і Кім хочуть удочерити дівчинку, але за законом нетрадиційним парам відмовляють в опікунстві. Алекс залучає свого брата — Сезара, щоб він під виглядом чоловіка Кім, допоміг їм. Але доктора Луїша, який повинен дати добро, так просто не проведеш.

Трейлер:

 

6. Чистий аркуш
Сюжет:
За романом Марі-Сабін Роже. Більшість знайомих Жермена вважають його дурним і недалеким, часто глузують з нього і жартують. Одного разу, годуючи в парку голубів, він знайомиться з маленькою милою старенькою на ім'я Маргаретта, яка захоплює його читанням. Завдяки їй, життя Жермена починає змінюватися, та й він, значною мірою, змінює життя свого нового друга.
Трейлер:

7. Жмот
Сюжет: 
Франсуа Готьє - віртуозний скрипаль. Але за талант, як водиться, треба платити. У музиканта серйозний недолік: він неймовірно скупий. Манія економити перетворює його в одержимого, а будь-який платіж ввергає в панічний жах. Але одного разу його життя різко змінюється.
Трейлер:



8. Загадкове вбивство
Сюжет:  Після 15 років шлюбу американська подружня пара Нік і Одрі Шпіц, поліцейський і перукарка, нарешті вирушає у відпустку до Європи. У літаку чоловіка примудряється познайомитися з англійським аристократом, і той запрошує їх з чоловіком провести час на яхті дядька - відомого мільярдера. Подружжя Шпіц виявляються у вищому суспільстві в оточенні небаченої розкоші, коли раптом старого главу сімейства вбивають при загадкових обставинах. Мотиви є у всіх присутніх, але французький детектив вирішує, що головні підозрювані - американці, при цьому велика любителька детективів Одрі бачить в цій ситуації головне пригода свого життя.
Трейлер:



9. Від сім'ї не втечеш 
Сюжет:
Молоді та успішні паризькі дизайнери Валентин і Констанція готуються укласти багатомільйонний контракт, але в самий невідповідний момент на виставку приїжджає вся сімейка Валентина, яка проливає світло на його минуле і засмучує всі плани.
Трейлер: 


10. Серцеїд
Сюжет: 
Ловелас Алекс з сестрою і зятем відкриває справу. За гроші вони змушують пари, які один одному не підходять, розходитися. І одного разу Алекс повинен зруйнувати ідеальну пару, через брак грошей.
Трейлер:


11. Хороший лікар
Сюжет:
У чергового лікаря прихопило поперек. Щоб не залишати пацієнтів без уваги напередодні свят і вберегти себе від звільнення, він умовив простого кур'єра ходити на виклики.
Трейлер: 


12. Помінятися місцями
Сюжет:
Одного ранку він і вона міняються місцями. Він прокидається неуспішні письменником в променях слави, а простим вчителем з непомірно завищеними его. Його дівчина, навпаки, тепер відома піаністка, яку кличе заміж крутий музичний продюсер. Він знає про неї все, а вона - не пам'ятає про нього нічого. Щоб розібратися в ситуації та повернути своє колишнє життя, йому потрібно знову завоювати її серце.
Трейлер: 


13. Ми - Міллери
Сюжет: Головний герой - дрібний злочинець, який займається в основному продажем наркотиків. Одного разу він бачить, як безнадійний підліток Кенні намагається врятувати дівчину неформального зовнішнього вигляду. І, підкоряючись поклику честі, він допомагає захистити її, тим самим втрачаючи свій товар і гроші. 
Його бос запропонував йому вигідну і ризиковану операцію: доставити з Мексики в Америку величезну партію наркотиків. Девід вирішує видати себе, стриптизерку Роуз і двох хуліганів за сім'ю Міллерів, яка не буде привертати уваги і їде в штати, щоб відсвяткувати День Незалежності, однак чи вийде у них створити ідеальну ілюзію типової середньостатистичної американської сім'ї або їх зможуть з легкістю викрити?
Трейлер: 


14. Піймай товстуху якщо зможеш
Сюжет: 
Головний герой фільму - молодий чоловік на ім'я Сенді, який є добропорядним громадянином, одного разу дізнається, що хтось примудрився скористатися його ім'ям і кредитною карткою. Яке ж було його здивування, коли зловмисником виявився представниця прекрасної статі. Сенді був в повному подиві, але вирішив знайти цю нахабну жінку і поговорити з нею. Але вона зовсім не шкодує про вчинений злочин і не стане здаватися без бою!
Трейлер: 


15. Дублер
Сюжет: 
Мільярдер П’єр потрапляє під приціли фотокамер з коханкою. Боячись, що про інтрижку дізнається його дружина, він представляє коханку дівчиною паркувальника Франсуа, проте серце хлопця вже зайнято.
Трейлер: 

 

16. Головний герой
Сюжет:
Життя звичайного клерка одного з великих банків не є нічим особливим, допоки він не стає жертвою злочинців. Хлопцеві вдається добути сенсаційну інформацію і з'ясувати, що він знаходиться в центрі величезної гри. Йому доступні фантастичні можливості, наприклад - перетворитися в супергероя і розібратися в тому, що відбувається. Коли в справі з'являється чарівна напарниця, почуття загострюються і стає ясно - віртуальна реальність в смертельній небезпеці. Про нудній рутині можна забути, дивний комп'ютерний місто перетворюється в арену для неймовірних безумств, парочка відправляється в захоплюючу подорож, де можна застосувати набуті навички. Чи зможуть персонажі впоратися з проблемами і визначитися з подальшими планами і зберегти віртуальну всесвіт?
Трейлер: 



17. Зависнути в Палм-Спрінгс

Сюжет: Найлз вже кілька десятків років прокидається в один і той же день і по-новому проживає зраду коханої дівчини на весіллі їх друзів. Але одного разу в петлю часу потрапляє сестра нареченої, яка змінює хід подій. Курйозні пригоди, шалені витівки і відчайдушне прагнення повернутися до звичного життя: мільйони глядачів вже оцінили комедію "Зависнути в Палм-Спрінгс".
Трейлер:



18. Дідусь нелегкої поведінки
Сюжет: 

Неперевершена комедія розповість про американця Джека, який після втрати дружини не бачив сенсу для життя. Його дочка вирішила сама доглядати за ним і запросила чоловіка жити в її будинку. З цього і починаються забавні пригоди, адже внук Джека зовсім не радий такому гостю. Боротьба за вільну кімнату між родичами вийшла з-під контролю і перетворилася в жорстоку війну, яка до сліз розсмішила мережу
Трейлер: 


19. Як усе заплутано
Сюжет: 

За сюжетом фільму, вже немолода героїня Джейн, мати трьох дорослих дітей, вперше за багато років відчула себе самотньою. Зі своїм колишнім чоловіком вона підтримує теплі дружні стосунки. Він живе з молодою жінкою, а Джейн тільки й залишається, що спостерігати за чужим щастям. Разом з екс-чоловіком Джейн їде до Нью-Йорка з нагоди закінчення коледжу їхнім сином. І починається. Новий шанувальник і колишній чоловік починають боротися за її серце. Зрештою, все складно, але за цим дуже весело спостерігати.
Трейлер: 


20. Клуб «50 відтінків сірого»
Сюжет: 
Життя на пенсії – це спокій, подорожі та прогулянки з онуками. Можливо. Але в глибині душі багато з нас як і раніше залишаються «молодими паливодами». І одного разу 4 респектабельні панянки з книжкового клубу вирішили прочитати гучний пікантний роман «50 відтінків сірого». Схоже, це була не випадковість, а знак згори. 
Трейлер: 

Події по темі:
Коментарі до події (10)
  • Elizabeth Matheus 29 Серпня

    HELLO EVERYONE.. FEW MUNINETS TO REDY THIS INFOR ON HERPES CURE 2018..

    2017 MY MOTHER WAS DIAGNOSED OF HERPES/ KNOWN AS GENITAL WARTS ,I SPENT A LOT OF MONEY ON HER MEDICATION TILL A POINT I EVEN LOST HOPE,BECAUSE MY MOTHER WAS GRADUALLY DYING AND LOST HER MEMORY TOO, I WAS SO DESPERATE TO GET MY MOTHER BACK TO NORMAL, ONE DAY MY UNCLE WHO LIVES IN LONDON UNITED KINGDOM TOLD ME ABOUT DR OLIHA ,WHO HELPED HIM GET RID OF HERPES /GENITAL WART WITH HERBAL MEDICINE AND HIS HERBAL SOAP ,I WAS SO SHOCKED WHEN HE TOLD ME ABOUT THIS ,ALTHOUGH I NEVER BELIEVE IN HERB BUT, I KEEP TO BELIEVE BECAUSE MY UNCLE CAN'T TELL ME LIES WHEN IT COMES TO HEALTH CONDITION I CONTACTED DR OLIHA VIA HIS EMAIL; [email protected] , YOU CAN TALK TO HIM VIA CALL OR WHATSAPP MESSENGER ON +2349038382931 , HE REPLIED AND ASK ME TO SEND MY HOME ADDRESS AND MY MOTHER'S DETAIL AND THEN I PURCHASED THE HERBAL MEDICINE,SENT ME THE HERBAL MEDICINE THROUGH COURIER SERVICE, WHEN I RECEIVED THIS HERBAL MEDICINE USED IT FOR 2 WEEKS, AND 4 DAYS OF USAGE THE WARTS FELL OFF, MY MOTHER I NOW TOTALLY CURED AND MY MOTHER IS LIVING FREE AND HAPPY AGAIN. YOU CAN TALK TO DR VIA HIS MOBILE NUMBER OR WHATS APP HIM ON +2349038382931 OR https://olihamiraclemedici.wixsite.com/drolihamiraclemedici/ ALL THANKS TO DOCTOR DR OLIHA
  • Julia Kleven 06 Квітня

    FAST GENITAL HERPES CURE CONTACT DR EHIAGWINA ON WHATSAPP: +2348162084504.



    i am from USA I was diagnosed of genital Herpes 6months ago and was in pain with the knowledge that there is no cure for the virus! there was a day I saw several post about a herbalist how he's used natural herbal medicine to cure this particular virus, Immediately I contacted him on his website and he prepared and sent me the herbal medicine through DHL delivery and after 14days of usage, the Pain,  and sores were gone i went to the hospital for test I'm the happiest woman on earth because I just tested negative to the virus! this testimony is real and thanks to Dr Ehiagwina you can also reach him on his Email: [email protected] or whatsapp: +2348162084504.
  • Shop now 30 Березня

  • Shop now 30 Березня

    <a href="https://shoppakistan.pk/man-ultra-max-price-in-pakistan">Man Ultra Max Price In Pakistan

    </a>
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як обрати ювелірну прикрасу для весілля: поради для подарунка
Як обрати ювелірну прикрасу для вес... Дізнайтеся, як вибрати ідеальні ювелірні прикраси для весільного подарунка, враховуючи стиль, символіку та персоналізаці...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Програма Porsche Approved: чи варто купувати автомобіль з пробігом?
Програма Porsche Approved: чи варто... Вибір автомобіля завжди був складним завданням, особливо коли мова йде про преміальні марки. Одним з варіантів є придбан...