Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?

invogue.ua
Автор:
invogue.ua
11 березня 2024

Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додавати щороку нові трендові речі, то цієї весни варто оновити й запаси балеток або лоферів. Довговічну якість і привабливий дизайн поєднує в собі брендове взуття, яке можете придбати в магазині Invogue.

Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?

Лофери

Вже кілька років поспіль лофери не втрачають своїх позицій у світі модних трендів. Разом із тим немає однієї універсальної формули щодо того, які саме лофери найкраще прикрашають цей сезон.

Ви можете вибирати класичні чорні лофери, на платформі чи тонкій підошві, на підборах або з ланцюжками. Якщо не боїтеся експериментувати, то одним із трендів весни 2024 року є червоні лофери.

Балетки

У 2024 році знову стають актуальними балетки. Однак їхній дизайн може суттєво відрізнятися від того, що був популярним ще десять років тому. Що може бути присутнє в дизайні балеток:

  • сітчасті вставки;
  • акцентний носок;
  • витончений ремінець;
  • металізовані елементи.

Популярними є й балетки, як у Мері Джейн із коміксів Marvel. Носити цього сезону взуття можна під різний одяг. Ви можете ними доповнити простий образ із сорочкою й джинсами або аутфіт із сукнею та шкіряною курткою.

Босоніжки

Класика для весни–2024 — чорні босоніжки. Вони можуть бути на підборах різної висоти. Носити їх припустимо по-різному. Наприклад, влітку минулого року милим був тренд на шкарпетки з босоніжками. Спробуйте й цього року створити щось нетипове, але привабливе.

Kitten heels

Цього року популярними стають мініатюрні підбори, що мають назву kitten heels. Дехто може сказати, що вони нагадують бабусине взуття, проте такі моделі є зручними. А модні будинки у 2024 році дають їм ще один шанс.

Ви можете поєднувати їх з максимально різними образами. Додайте взуття до суворого костюма з піджаком і штанами, або ж створіть родзинку разом із денімом.

Загальні тенденції тільки задають настрій, а далі ви самі створюєте аутфіти. Пам’ятайте це кожного разу, коли оновлюєте гардероб

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...